rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ova situacija oko Ukrajine mi je sumnjiva... Zato sto je ovaj nas vodja tezak Rusofil i nece da uvodi sankcije Rusiji, mnogi sad ima da nas titraju u mozak... I to preko svega. I na kraju najvise ispastaju nevini ljudi zato sto su politicari teska djubrad.

Pa nema ni potrebe da im se uvode sankcije. Da je svet dosledan pa da se uvek ponaša isto, nego u nekim slučajevima sankcije, a u nekima hvalospevi agresorima umesto sankcija.

No, vratimo se temi...

08k7sj3.jpg

Konstry dobro ocenjena u wiwi žiri rubrici. Inače, jel zna neko da li će možda bar onaj meet and greet nakon prve probe biti okačen na yt?

Konstry dobro ocenjena u wiwi žiri rubrici. Inače, jel zna neko da li će možda bar onaj meet and greet nakon prve probe biti okačen na yt?
Sigurno će biti otvoreno za javnost, u suprotnom baš i nema poente.

Inače, ovo nam je najviša wiwi ocena od 2015. Bogićevićka (druga najbolja) je bila odmah tu negde ispod 7.

Kad sam poslusao sve pesme mogu slobodno da kazem da mislim da cemo biti medju prvih 10, a da dalji plasman zavisi od svih ostalih faktora, da je neka druga situacija mislio bih da imamo i realne sanse za pobedu ovako malo teze, ali videcemo...

Irska cak i salje simpaticne pesme poslednjih par godina, ali jednostavno im nije dovoljno za neki zapazeniji rezultat. Nadam se da ce se vratiti jer imaju kvalitetnih stvari na sceni

Pa ima Wiwijevaca iz gomile zemalja, ogroman su kolektiv, jeste ovih glavnih par iz UK i SAD, ali već u nekoj prvoj proširenoj postavi, onaj Padraig je iz Irske.

I meni je Irska iznad Srbije, niko mi nije platio, pesma mi kida.

Back