rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

cao svima nova sam..inace padamo na kladionicama,Grcka polako ali sigurno ulazi u top 5 posle prve probe ladno...

daj Boze da je tako,inace neki hajp je vladao oko Grcke citala sam komentare dok su probe isle svi se kao nesto dive samo ne znam cemu??

Dobro i meni lično je Grčka korektna i možda za top 10, ali za više od toga mi je malo precenjena svakako. Ali nju su i do sada mnogi (od stranih vlogera recimo) hajpovali za top 3, neki i za pobedu, važila je kao za dark horse i manje očiglednog favorita. Mislim da će svakako visoko da prođe, ne čudi me zapravo da raste sad.
A za nas se više zezam, ali daj bože da ne, videćemo.

Ljudi sutra Konstry ima prvu probu! Samo da sve bude kako je zamišljeno Bože zdravlja!

Ljudi, gledao sam neke fotke scene pre nego što je izgrađena i izgleda da nije ni planiramo da sunce ima ekrane i da se na njima nešto vidi, nego se samo pomera i ima ta svetla? Ispravite me ako grešim, ali ako ne grešim onda nemamo razlog da brinemo za naš tekst. :D

Ljudi, gledao sam neke fotke scene pre nego što je izgrađena i izgleda da nije ni planiramo da sunce ima ekrane i da se na njima nešto vidi, nego se samo pomera i ima ta svetla? Ispravite me ako grešim, ali ako ne grešim onda nemamo razlog da brinemo za naš tekst. :D
Iza sa druge strane imaju led ekrani. I Moldavija ina tekst na njima tako da se na snimku njihove prve probe jasno vidi da nedostaje tekst u sredini, imaju samo sa strana, a u sredini gde je sunce se prekida.

Ali koja je uopšte izvorna poenta sunca ako bi sve i da perfektno radi zaklanjalo deo LED ekrana iza?¿? To je skroz bezveze sve i da zakloni samo manje bitan deo neke animacije, a kamoli ako zaklanja neki bitan vizuelni motiv ili tekst.

Wiwi organizovali neki lajv na Tviteru (tzv. space) i ja postavio pitanje ima li novosti o lukovima, kažu nema ničeg novog, ali se nadaju da će uspeti da ih poprave i kao delegacije koje bi najviše mogle da stradaju od tog problema su naveli UK, Gruziju, Island (čini mi se), nas nisu ni spominjali. Možda jer niko ne zna naše planove za sad doduše.

Ja sam mislio da je jedini problem sto se ne vrti.

A problem je I sto nema grafike a trebalo je?

Aha, znači zadnja polovina sunca ima grafiku, a prednja bi trebalo samo da svetli(?)
Pa preživećemo bez sunny lights, ako se ne okreće samo, neka ga skinu i okrenu tu stranu gde je grafika, očigledno ima više nastupa kojima će to značiti.

Back