rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Mislim na onog lika koji je bio sa Konstraktine desne strane na PZE-u, koji je sipao vodu iz bokala. Umesto njega je sad onaj lik sa tamnom kosom koji se nije baš najbolje snašao kada je gostovala na HRT. I sad će i jedna devojka da bude zamenjena. Ali let's hope for the best, mada preferiram da koliko god koreografija bude jednostavna, to sve bude uvežbano nedeljama pre Evrovizije.

Mislim na onog lika koji je bio sa Konstraktine desne strane na PZE-u, koji je sipao vodu iz bokala. Umesto njega je sad onaj lik sa tamnom kosom koji se nije baš najbolje snašao kada je gostovala na HRT. I sad će i jedna devojka da bude zamenjena. Ali let's hope for the best, mada preferiram da koliko god koreografija bude jednostavna, to sve bude uvežbano nedeljama pre Evrovizije.
Ksenija Knežević se ne bi složila!

A šta bismo sad, ako je neki zdravstveni problem iznenada, nisu baš imali vremena da se snalaze, a teško da su pripremali nekoga za rezervu, za svaki slučaj. Tako da, lagano. Nadam se da će ta članica hora brzo da ozdravi i da će nam ovo biti jedina tenzija i drama do kraja ove ESC sezone

Nije meni toliko s koreografijom, nego me strah tog sunca. A ovo još doprinosi tome da nešto ne bude još dobro pored toga, Kristina mi deluje neozbiljno i uopšte ne uliva poverenje.

Ma Arena, logo i slogan inspirisani Teslom i njegovim djelima, razglednice po cijeloj Srbiji a ne onaj pokušaj iz 2008. i milina

Nije meni toliko s koreografijom, nego me strah tog sunca. A ovo još doprinosi tome da nešto ne bude još dobro pored toga, Kristina mi deluje neozbiljno i uopšte ne uliva poverenje.
Ma ja kontam da je ona neozbiljna i polupana kad joj se da prostora za to (što RTS njoj često namerno i daje i huška je da se gubi). Ovde će biti sporedan lik, a i glumica je po vokaciji, sigurno zna šta znači uvežbaj svoj deo, odradi ga i ne filozofiraj.
A sunce ako ga eventualno baš nikako ne reše neće sigurno sjebati plasman specijalno Srbiji nego pola učesnika, tj. ne može da bude disadvantage jednoj zemlji nego celom takmičenju i masi nastupa.

Ali Kristina Radenkovic hahahahahahahahahaha hit 😂😂😂
I to dan pred put 🤦‍♀️
Zasto jednostavno kad moze komplikovano

Radije bih prihvatio Mariju Mitrović što vodi Dnevnik nego Kristinu Radenković. Ova prva se barem ponaša kao pristojna žena, Kristina ima takve krindž momente da izazove tamo da nemam reči.

A što se ekrana tiče, sramota za RAI definitivno. Dajte lepo sledeće godine mi da organizujemo, da im pokažemo kako se to radi.

Kad god smo bili u samom vrhu Eurosonga bili smo u takmicenju za no.1 sa Ukrajinom, dakle ni 2022. nece biti izuzetak :D

Ma ja kontam da je ona neozbiljna i polupana kad joj se da prostora za to (što RTS njoj često namerno i daje i huška je da se gubi). Ovde će biti sporedan lik, a i glumica je po vokaciji, sigurno zna šta znači uvežbaj svoj deo, odradi ga i ne filozofiraj.
A sunce ako ga eventualno baš nikako ne reše neće sigurno sjebati plasman specijalno Srbiji nego pola učesnika, tj. ne može da bude disadvantage jednoj zemlji nego celom takmičenju i masi nastupa.
A izmedju ostalog, oni koji prvi put gledaju nece znati da je uopste predvidjeno da se sunce okrece, mislice da to tako treba

Back