rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Bar ih ima dvojica, to je dobra vest. Kad smo poslednji put imali više od jednog?

Sviđa mi se i što su sada svi iste visine.

Ona plava basistkinja jeste mnogo slatka, ali mi je za hor vizuelno bolje da su približne visine...

%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B0%20%D0%B0%D0%B5%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%BC.jpg

Joj, EBU je x puta do sad zapravo bio jako neozbiljan. 😂
Jeste, saglasna sam, ali ovo su ipak ekstremne situacije da bi pustili da prodje bez ikakve mogucnosti da se popravi. Recimo da nama fali kljucna rec u recenici...

Nemam pojma, nisam o tome razmišljao, ali videli smo već da je naša delegacija imala planove sa rotiranjem luka.

Da li sam ja jedini koji je ubedjen da prevod nece biti na LED ekranima, vec u AR obliku, ko onomad Italija 2018-e?
Ja se nadam da nije na ekranima, prosto ne mogu da zamislim kako bi to izgledalo. Camera angle i sve to se non stop menja, bio bi bas mess da se cas vidi tekst na ekranima, cas Konstrakta, cas hor

Pa tako što se vide samo određeni prevodi, tj. rečenice, a ne ceo tekst.

Da li sam ja jedini koji je ubedjen da prevod nece biti na LED ekranima, vec u AR obliku, ko onomad Italija 2018-e?
To bi i imalo više smisla jer je nastup na PZE većinom bio - fokus na njenu facu i facijalne ekspresije, a kad bi stavili na ekran prevod ne bi se to videlo 🙁

To bi i imalo više smisla jer je nastup na PZE većinom bio - fokus na njenu facu i facijalne ekspresije, a kad bi stavili na ekran prevod ne bi se to videlo 🙁
Bas zbog toga, da ne bi odvlacilo paznju od Konstrakte. Eventualno na kraju mogu da ispisu onaj prevod sa latinskog na LED ekranima.

kad pocinje proba? ima li nekog lajva, rts? isl.
Nasa proba pocinje u 11:20. Nema nikakvog lajva, dobicemo onaj kratki Tik tok klip nekad oko 15-16. Realno, necemo saznati danas mnogo toga, ja cekam 6. maj i drugu probu kada ce novinari imati pristup press centru.

Back