Undercover
Ekspert
''Moje ime je Konstrakta i pobedu očekivala nisam'' - mislim da i ptice na grani znaju za unaprijed pripremljen pobjednički govor naše umjetnice. 

Reditelji:http://www.rts.rs/page/rts/ci/Evros...798750/evrosong-torino-srbija-konstrakta.html
Ipak je tačno ovo za Kristinu.
I sta cemo sad??Šta li će Konstrakta da kaže u svom pobedničkom govoru ako pobedi,Duncan Laurence 2019:This is to music first,always! Maneskin 2021:Rockn'roll never dies,pitam se šta li će Konstrakta reći?
Jeste, saglasna sam, ali ovo su ipak ekstremne situacije da bi pustili da prodje bez ikakve mogucnosti da se popravi. Recimo da nama fali kljucna rec u recenici...Joj, EBU je x puta do sad zapravo bio jako neozbiljan.![]()
Ja se nadam da nije na ekranima, prosto ne mogu da zamislim kako bi to izgledalo. Camera angle i sve to se non stop menja, bio bi bas mess da se cas vidi tekst na ekranima, cas Konstrakta, cas horDa li sam ja jedini koji je ubedjen da prevod nece biti na LED ekranima, vec u AR obliku, ko onomad Italija 2018-e?
To bi i imalo više smisla jer je nastup na PZE većinom bio - fokus na njenu facu i facijalne ekspresije, a kad bi stavili na ekran prevod ne bi se to videloDa li sam ja jedini koji je ubedjen da prevod nece biti na LED ekranima, vec u AR obliku, ko onomad Italija 2018-e?
Bas zbog toga, da ne bi odvlacilo paznju od Konstrakte. Eventualno na kraju mogu da ispisu onaj prevod sa latinskog na LED ekranima.To bi i imalo više smisla jer je nastup na PZE većinom bio - fokus na njenu facu i facijalne ekspresije, a kad bi stavili na ekran prevod ne bi se to videlo![]()
Nasa proba pocinje u 11:20. Nema nikakvog lajva, dobicemo onaj kratki Tik tok klip nekad oko 15-16. Realno, necemo saznati danas mnogo toga, ja cekam 6. maj i drugu probu kada ce novinari imati pristup press centru.kad pocinje proba? ima li nekog lajva, rts? isl.
Imaš jako lep i prijatan glas za slušanje.
Praštajte zbog grešaka, bilo ih je, znam....
HvalaImaš jako lep i prijatan glas za slušanje.![]()