rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Svakako ne očekujte neki ogroman rast na kladzama, ako ga bude (a nadam se da hoce, mnogo pozitivan vajb imam) bice posle polufinala. Bitno je da svetski mediji pronesu vest o zeni misticnog pogleda koja pere ruke na sceni

Odlicno stvarno, mislim da ono predvidjanje da ce nam ovo biti najbolji plasman od Zeljka i dalje stoji.

A predosecao sam da cemo ovaj raspad sa scenom iskoristiti u nasu korist haha

Mi smo narod rodjen za krize i vanredne situacije, brzo se prilagodimo, navikli smo haha

Idemo Konstroooo 💪💪💪
Ovo je vjerovatno sa prve probe današnje, čini mi se da su i rekli Španci da je prvi put bilo iz daljine ovi bit bit bit ali kasnije je dobro. Idemo po to finale u četvrtak 👏👏👏
U sva tri pokušaja je to snimljeno iz daljine, verovatno tako i treba, jer se na pozadinskom ekranu na bit bit bit okreću ruke u skladu sa koreografijom.

Jel ima neki krupan kadar kad bude to bit bit bit, da se vide oni kako okreću ruke a ne samo animacija?

Moram da kažem da mi se čini da ne da nam sunce nije hendikep, nego smo ga u nekim delovima super iskoristili (letnji dan jarke boje, taj deo)

Pa da, oni su naknadno ubacili animaciju da ta polulopta treperi žuto; a reflektori su kao zraci sunca -ah EBU treba da joj da specijalnu nagradu što je ovu grozotu na sceni uspela da zakamuflira.

U sva tri pokušaja je to snimljeno iz daljine, verovatno tako i treba, jer se na pozadinskom ekranu na bit bit bit okreću ruke u skladu sa koreografijom.
Ja mislim da ce taj kadar iz daljine biti pun pogodak, jer verovatno planiraju da ce cela arena da tapse i vrti rukama.

v93ubmj.gif

Tako kako je omikron napisao. U prvom refrenu su krupni kadrovi na njima kada ide bit bit bit, slično kao na PZE u prvom refrenu, tj. brzi kadrovi kada prebacuju sa jednog na drugog člana hora dok okreću ruke, a u drugom refrenu je akcenat na animaciji na ekranu.

Odusevljen sam iseckom. Vrlo evidentno da se vodilo racuna o svakoj sitnici. Sve mi je vrh.

Ovo je....top 5 materijal minimum. Bez lazne skromnosti.

Cestitke celoj ekipi, ovo je najozbiljniji nas nastup do sada u svakom smislu.

Back