rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

@Mrm Zato što je Džordžina kao takva ikonetina među ESC jujtujuberima i obožavam njenu prvu reakciju na ICS hahahah, i isto me zanima neka sledeća kad bude bila da li se šta promenilo 😁😅

Istoo, ma Ilona bolji komentator od wiwi Suzane, dogodine u Beogradu obavezno akreditacije da se daju i Džordžini i Iloni!!! :love:

• Like
Reactions: Mrm
Istoo, ma Ilona bolji komentator od wiwi Suzane, dogodine u Beogradu obavezno akreditacije da se daju i Džordžini i Iloni!!! :love:
ja od Ilone gledam i snimke nevezano za Evroviziju, uvek donese nesto zanimljivo sto mene interesuje o Baltiku, Rusiji, Poljskoj, Belorusiji i narodima iz tog dela..

Odlično izgleda nastup, vidi se da su se potrudili oko svakog segmenta. Najdraže mi je što su uspeli da ublaže ono mrtvilo od sunca na sceni. Biće ovo top, nema sumnje.

Зна ли неко ко је она ликуша што је била на самом крају прес конференције, она са венчићем на глави?

Hahaha da znaš da sam danas išao kroz grad, sjetio se da je za 7 dana i prošla mi kroz glavu scena iz Mrak filma 3 kad pričaju o '7 days' a Sindi pita, čekaj, ide praznik, računa li se i to u tih 7? :D

Sto bi sam Vesic rekao:

....i to vam je tako.

Ko zna, mozda planira da se ubaci ovde medju nas izdajnike i strane placenike pa mu treba zaklon :p

Treba iskoristiti i pitati ga - Kad ce koncert Maneskina koji si obecao?

Sky Music da pravi scenu, ali Šveđani da rade sa kamerama, jer ono na PZE je bio zločin protiv čovečnosti.

Chodina reakcija na današnju drugu probu Srbije

Back