rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Mislim da je Konstraktin na sličnom nivou, neki detalji su sada bolji, neke sitnice zbog sunca možda nisu, ali ne bih rekao da je sada lošije nego na PZE, čak je i malo bolje sada jer su poradili na detaljima.

Već počinjem slabo da se sećam drugih nastupa na PZE, ali mislim da su Konstrakta i jadna Naiva imale najbolju režiju.

Mozda su se salili
Ne, najozbiljniji su bili, oni tako misle.. :)

Mislim da je Konstraktin na sličnom nivou, neki detalji su sada bolji, neke sitnice zbog sunca možda nisu, ali ne bih rekao da je sada lošije nego na PZE, čak je i malo bolje sada jer su poradili na detaljima.
Da se razumemo, oni obožavaju Konstraktu, tako da je njima i sada odlična, ali reče mi da je ovde bilo vrhunski! :) njih podseća na performanse Marine Abramović, a nju baš gotive.. 👍

Konstrakta (43) je najstarija učesnica ovogodišnje Evrovizije, dok od muškaraca, od nje su starija dvojica Bugara (48 i 55 godina) i petorica Moldavaca (44, 46, 47, 47, 48).

Sasvim ok izgleda, pisao sam u opisu da su plavi krstići. U isto vreme dok oni blinkaju idu ona crvena svetla po celoj dvorani, tako da je baš lepo ispalo, tj. oni se ne prikazuju solo, tako da imamo spoj plave i crvene. Da su oni crveni, onda ne bi valjalo i svetla da budu crvena, stopilo bi se.

Sasvim ok izgleda, pisao sam u opisu da su plavi krstići. U isto vreme dok oni blinkaju idu ona crvena svetla po celoj dvorani, tako da je baš lepo ispalo, tj. oni se ne prikazuju solo, tako da imamo spoj plave i crvene. Da su oni crveni, onda ne bi valjalo i svetla da budu crvena, stopilo bi se.
Plavi krst, dobićemo 12 od Finske i Norveške 💪 ali bez crvenog ništa od Islanda..

@Petar Video si ih verovatno već na snimku sa prve probe na TikTok-u, ali očigledno to nije toliko upadljivo da bi smetalo. Doduše na tom snimku se ne vidi najbolje, ali to je to otprilike, samo što ih imamo i na podu i na pozadinskom ekranu.

Gledam Đoković protiv Alcaraz, ludilo, ko dobije pobeđuje i na ESC, Srbija ili Španija.. 😂

Ne odaj nam sve, da nam bude zabavnije kad prvi put gledamo u live show.. :)

To isto se videlo i na snimku 1. probe, nije ništa otkrio.

Edit: U stvari nije se videlo, ali ima slika.

Večeras izlazi ona norveška emisija gde su nas popljuvali prošle godine, danas će između ostalog komentarisati Konstraktu. Baš me zanima šta će reći sad 😄

Back