rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Jos bi ovde mogla lepo scena da stane plus green room ispred scene plus dosta publike.

A povecavati broj pesama a tek broj veceri je apsolutno pogresan potez.

Ovako imamo PZE nedelju, tri veceri, vise nego dovoljno.

Last edited:
Milenijum su totalno zapustili, ne znam vise ni koliko ispunjava tehnicke potrebe. Skoro nije bilo nekog koncerta bas u hali. Sava Centar im je doduse donirao neku rasvetu ali to se koristi u kongresnoj dvorani.
Jeste zapušten ali mislim da može poslužiti svrsi, mislim da im se sprema i neko šminkanje uskoro. Jadno je da mi imamo svega par pristojnih polivalentnih hala. Ali eto, nisam se setio Bel Expo centra, i to je dobra ideja.

Bitno je da organizacija bude dobra, evo Italijani kakve su sve novotarije na sceni najavljivali ,te vodopad te sunce a od svega toga ispade ćorak. Verujem RTS-u da će sledeće godine PZE biti jedan mega-događaj.

Ja bih da sam Olja sve one previše već viđene nastupe i nadasve sve one ekstremno nekonkuretne pesme za ESC koje su po kvalitetu okej preusmerio na Beogradsko proleće (ionako je festival ove godine meni delovao kao mrtvorođenče u odnosu na PzE, nije ni deseti deo te pažnje izazvao), a PzE se trudio da držim konkuretnim, i sa max 2 polufinala sa 12-16 pesama.

Jel ste videli sto na wiwiju Konstrakta ima najduzi intervju sa tepiha? 😄

Back