rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Well Done No GIF by SWR3

Zanimljiva su ova predviđanja jer je neko rekao da i ako zaseru idu u top 15, dok neko kaže ako zaseru poyy.

Aj da bacim i ja neko predvidjanje.
Ako zaseru nastup i ne prenesu uspesno poruku na publiku - 13. mesto u pf.
Ako efektno odrade nastup i prenesu poruku - 9. mesto.
Isto, a verujem i nadam se da ce odraditi to kako treba iako i dalje postoji (sve manja) skeptičnost da nas neće razumeti jer će ih biti baš briga da analiziraju.
Takodje, mislim da bi top 3 sa PZE, gledajući sada konkurenciju ove godine, bio bolje plasiran od Hurricane koja god pesma da je pobedila.

Ako ne budu menjali previše nastup nema šta da zaseru. Ostaje da vidimo da li će biti na engleskom ili će tekst biti preveden u vidu titla ili animacija.

Wow, napokon neko da kaže da bi Zorja ušla u top 15. 👀

Ja čak mislim da bi i Zorja imala šansu za lep plasman sad, ova godina je baš kritična.

Ja mislim da bi Zorja prosla ko Nevena, ne preterano zapazeno, ali lagano do finala i tamo 18. taj neki fazon.

• Like
Reactions: FFM
Zanimljivo. 👀

Ali da, ova godina je presmešna. Jedino ako pokidaju ovi preostali interni izbori.

Zanimljivo. 👀

Ali da, ova godina je presmešna. Jedino ako pokidaju ovi preostali interni izbori.
Pa samo još od Azerbejdžana nismo čuli ništa 😄 Ostalo procurilo, ili demo ili dio pjesme

A da, zaboravio sam na njih 😄 Ali mislim da je vjerojatno ona Space Man ili kako se već zove.

Juu, svaka im čast.

Pa ja gledam svoj top 31 i od ovih pesama želim da čujem opet tipa 12. Svake godine ista priča.

Ljudi otvorite temu za Kipar , ja bukvalno danas samo slusam Andromachi i Konstry😍

Back