rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

kao što rekoh, koja se pesma izdvaja po posebnosti, kompoziciji, po paketu, po vizuelnom delu, ta koja ima sve komplet, pobeđuje. nisam mislio na to ko koga izdvaja, dal zbog domaćinstva, švedizma ili ratizma, nego ono, kad pogledaš nastup, koja se najviše trenutno izdvaja. ajde, ok,čekamo prve probe, ali ovo moje pitanje je bilo za trenutno do sada odabrane pesme.

Ja sam onda lud, za ostale ne znam😁
priključujem se timu ludaka.

Sad vidim da nas trojica imamo isti potpis moje ime je Konstrakta LOOOL

Ovo ne znam zašto je vest, ali neka se piše.

pa pogledajte vi ovu sliku, zar nije epic?! za pamćenje i nezaborav. potpuno pomereno.

Te fotke im jesu fenomenalne, ali meni je taj njen hor baš iritantan, tačnije ovaj s naočarima i ova dvojica koji su zaboravili najnezahtevniju koreografiju ikada.

Pranje ruku iznova i iznova je užasno bitan element celog koncepta. Nadam se da neće biti nikakvog ispiranja nastupa, „prilagođavanje publici” i slično.
Ovaj nastup niko sa 2 čiste ne može da percipira kao joke entry. Može da ga ne razume, može da mu bude konfuzan, može da ga iziritira, da mu bude pretenciozan, ali svima je jasno da postoji neki razlog i neko objašnjenje za ono što se na sceni događa, pa makar ga taj neko i ne uviđao odmah. Naravno da se neće svi udubljivati u analize i da će nastup mnoge odbiti, ali ulagivanje svima dovodi do gubitka autentičnosti i razvodnjavanja koncepta. Ne bih ja potcenjivao prosečnog gledaoca.

Ne razumem kakav problem ljudi imaju sa slezinom i jetrom. Pravda za sve organe, ne samo za one „romantično” zvučeće.

Last edited:
Ono što im takodje ide u prilog je da ova pesma ne zahteva pirotehniku tako da mogu da ulože u nešto drugo... Neka dimčina bi mogla, ali prskalice, vatrometi... Nesto mi to ne ide

Back