rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Forum kao svojevrsni patriotski sabor da ima redovne okrugle stolove u svakoj ESC sezoni, pa da se brejnstorming ideje preko OGAE članova prenose predstavniku i RTS-u da obavezno razmotre 😁

A jeste primetili kako spot na ESC kanalu ima engleske i srpske titlove, ali su srpski na latinici (a obično nam je ćirilica ofišl za tako te stvari)?
Polako ali sigurno idemo ka Evropskoj uniji.

Sapuni i peškirići se podrazumevaju kao promo materijal :D Samo ne verujem da bi nosili na esc koncerte nego samo u Torino, ali ko zna.

Mene malo plasi momentum koji ova pesma dobija sad vec van granica. Nekako mi je nepoznat osecaj xD

Ja bih na njenom mestu razmotrio da na španskom prepartiju radi fore odvali jedan refren na španskom (koji se pritom metrički savršeno uklapa a i ne štrči preterano od latinskog vajba):

La artista debe estar sana
Estar sana
Estar sana
Estar sana
E-e-e-estar sana
Estar sana
Estar sana
Debe debe debe
Piši joj na IG ako si već nekad pisao sa njom, da uzme u obzir, ovo bi odlično bilo :D
A do tad RTS Serbia ESC profil da flertuje sa E-S Pre-Party profilom na Twitteru i tvituje te stihove na španskom, da publika već očekuje i zna da pjeva uglas. Ma idemo po 12 puntos bre

I Francuzi počeli:

https://www.courrierinternational.c...candidate-serbe-chante-lobsession-de-lhygiene

I meni je top ovo sa španskim refrenom, to će im biti melem na ranu zbog Rigoberte 😃
Samo da to dodje do Konstrakte, došli smo do čika Zokija na Karibima, možemo i do Ana from the block!

Piši joj na IG ako si već nekad pisao sa njom, da uzme u obzir, ovo bi odlično bilo :D
I meni je top ovo sa španskim refrenom, to će im biti melem na ranu zbog Rigoberte 😃
Samo da to dodje do Konstrakte, došli smo do čika Zokija na Karibima, možemo i do Ana from the block!

Nisam nikad pisao s njom na IG, zapravo ne koristim IG već par godina (sad ću ja ko @Petar hahah).
Al evo čitaju valjda ljudi ovde, možda neko može da prenese, što Konstrakti, što RTS praktikantima za mreže 😀

Svakako ne tražim naknadu za prevod hahhah, ako budu smatrali da je dobra ideja za mreže i da zvuči okej za preparty, nek ide didule 😁

Ja nikad nisam imao Instagram, niti planiram da otvorim jer mi ne treba. 😂 Hvala svima koji kače stvari ovde za nas (mene) koji nemam(o) Insta!

Mi treba da podelimo peskire svakom u publici i kad bude onaj deo gde prateci mlataraju peskirima, da tad i svi u publici skacu i mlataraju njima. Nesto slicno su Rusi uradili sa onim svetlecim narukvicama.

Iako je Konstrakta dobila najveći broj telefonskih glasova ikada od publike,više čak i od Hurricane pre dve godine,ne treba se preterano uzbudivati zbog hajpa koji sada ima,to ništa ne mora da znači,tek kad počnu probe u Torinu moći će da se pouzdano proceni rezultat.Prošle godine u ovo vreme svi su mislili da će pobediti Malta ili Švajcarska,a na Italiju,tj.Måneskin apsolutno niko nije gledao kao na pobednika sve dok nisu počele probe u Roterdamu,a oni razvalili nastupom,koji je bio mnogo,mnogo bolji od onog na Sanremu.

Iako je Konstrakta dobila najveći broj telefonskih glasova ikada od publike,više čak i od Hurricane pre dve godine,ne treba se preterano uzbudivati zbog hajpa koji sada ima,to ništa ne mora da znači,tek kad počnu probe u Torinu moći će da se pouzdano proceni rezultat.Prošle godine u ovo vreme svi su mislili da će pobediti Malta ili Švajcarska,a na Italiju,tj.Måneskin apsolutno niko nije gledao kao na pobednika sve dok nisu počele probe u Roterdamu,a oni razvalili nastupom,koji je bio mnogo,mnogo bolji od onog na Sanremu.
Na Sanremu su po meni izdominirali pre svega sa netakmičarskom Amandoti sa Anjelijem, to i dalje slušam...

Mada, nije da sad Konstraktu hajpuju kao pobednički ili top 3 materijal (barem velika većina to ne radi). Daleko je njen hajp sad od prošlogodišnjeg za Maltu i Švajcarsku u ovo vreme, ako pričamo o predviđanju plasmana a ne o viralnosti. Njihov hajp i predviđanja za njih su bliži ovome sad za Italiju ove godine (minus Mahmudova popularnost), nikako Konstraktinim.
Uostalom, bože zdravlja kad bi ona prošla kao što su Švajcarska ili Malta prošle godine.

Last edited:
Ja sam prebacio koju sa Konstry prije samog izbora, tako da joj moja poruka ne bi otišla u Requests, pa kad se malo stiša situacija, pišem joj da je stigao prijedlog sa foruma za španski refren za feštu u Madridu :D

Ja sam prebacio koju sa Konstry prije samog izbora, tako da joj moja poruka ne bi otišla u Requests, pa kad se malo stiša situacija, pišem joj da je stigao prijedlog sa foruma za španski refren za feštu u Madridu :D
Pišite slobodno profilu Zemlje gruva, pre će da vide poruku

Back