rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Koliko su se sad kada je na korak da uspe u svetu svi setili da postoji, toliko su se i pristojnity utripovali da je ovo rušenje vlasti i da će sada podrumari da pune klubove, hale... Umesto Djanija stiže Ognjenka Autoput... Pa ne.

Ja da sam podrumski muzičar, mene bi vređalo što mi se ime, muzika i zajednica sa kojom radim i pred kojom nastupam sada dovode u vezu sa nekim šatro revolucionarnim potencijalom, i što me se tek sad neko setio. Bukvalno srednji prst i vlasti i opoziciji i svim njihovim medijima i propagandistima sa obe strane.

"Komprosta... Jao, Ana. Konstrakta. Toliko je jedinstvena i posebna, mislim da će da pobedi, Evropa je nju već prihvatila, na svetskim je listama, bila je četvrta, to niko dosad nije doživeo. Meni ona deluje kao da je sa druge planete, njene oči morate da gledate, takva dubina je u tim očima, ti nju moraš da gledaš, ona bez šminke pleni, kao da je Sveta Petka, čak i liči."

"Mene muž pita šta tražim da obučem više, ja uvek volim da budem zapažena i posebna. Konstrakta i ja umemo to da iznesemo. Delić slave sam imala i ja kao Komprosta... Konstrakta... Ma, teško je zapamtiti ime, ali svaka joj čast", pričala je Nada Topčagić u Novom Jutru.

Ima mučenica na kraju da odustane od Evrosonga kada se bude načitala svakojakih ludila

Lol, užas.

Ako im je stalo da kreiraju lažni hajp lako mogu da klade na sebe preko tih kladionica. Evo vidim da se i Malta priprema za ulazak u top 20, kao da prošle godine ništa nisu naučili.

Last edited:
Ulazu toliko da dovedu zemlju u top 3 na kladionicama, kupuju preglede, placaju reklame, placaju reakcije, onda dobiju 40 poena i imaju obraz da sve to urade sledece godine. Dezurne dvorske lude. Samo nek se placa, u paralelnom univerzumu u kom stanuju verovatno svake godine slave pobedu.

E nek smo doživeli da Alesia Michelle misli da je Srbija overhyped ove godine.
(mrzi me da kačim, ima po njenom tviteru, a i u videima se naslućuje između redova)

Srbija ima ogroman meme potencijal.

A sto bi rekao Elon Mask iz Republike Srpkske, ko kontrolise memove kontrolise svet.

Alesia ljuta što Sara nije pobedila :D

Mi smo više uzbuđeni što je nešto poput Konstry pobedilo na lokalu nego što mislimo da će napraviti haos na ESC, mada nikad ne znaš, možda i hoće. Svakako pre ona nego Uraganke. Očekujem prve poene od baltičkih žirija u finalu.

Back