rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa može može može, taman ona i ima onu obradu "dvojica jedan protiv drugoga i jedna devojka" 😁

Tragovci su sad radili pesme za Micy P album koji izlazi pa ćemo videti šta su napravili

Ja nešto nisam primetio da su se oni proslavili s hitovima u prethodne recimo 3-4 godine(?) Oni su imali genijalne momente u prethodnoj deceniji, ali da eto, onda sad čekamo Micy P da vidimo u kom su gasu uopšte sada.

Na njih mi je asocijacija da su vrhunski producenti, ali se ni ja ne sećam neke njihove autorske pesme u prethodnih nekoliko godina da je postala hit

Ja bih voleo da ponovo vidimo Petra Pupića koji je radio Niti.
Može i s drugim izvođačem (mada je Milan otpevao najbolje na Beoviziji te godine).

Ovo mu je divno:

Od Generacije Zed i te neke ekipe ja vidim jedino možda Breskvicu da se dovlači na PzE, a ovi ljudi tipa Nucci, Voyage mislim da i sami kapiraju da nisu sad neki materijal za lajv vokale (to je Olja i pominjala da ima super mladih trendi izvođača al da su slabi uživo), plus bi ih verovatno mrzelo da se uopšte cimaju oko svega toga lol

Ako već pričamo o KC Grad podrumarima kao opcijama (mada ja bih voleo da vidim dobru turbo folk 2023u), meni se najviše sviđa opcija ovog malog Luke, da ne kažem Mahmuda za siromašne.

Pa moguće, ali npr. Angellina bi vokalno sasvim fino izvela neki slow tempo ili mid tempo, druga je stvar što je ona htela bop hit pa maltene svesno flopnula uživo... Možda Breskvy bude učila na njenim greškama, pa dođe s nekom trep baladicom recimo, mislim da bi to mogla ok da iznese vokalno.

Back