rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Evo cisto jedan primer ove nakazne drzave

Mirkovic gostovao kod Andjusa, sportskog "novinara". Ovaj ga je zvao da bi ovaj prosuo sve svoje bljuvotine, koje, iako su bile usmerene po Sari Jo, zavrsile su po Konstrakti jer je pobedila.

Negde oko 15. minuta smo dobili optuzbe kako je ICS okultizam i satanizam (na jednoj od najgledanijih televizija u drzavi u udarnom terminu), dok pricaju o tome kako "to nije u skladu sa pravim vrednostima". Na kraju price, provlace kako Konstrakta gostuje samo po opozicionim televizijama i da je u tome kljuc.

S obzirom da su obojica hapseni i da su bili u pritvoru, zelim ovim govedima dugu robiju i da sve nakaze nalik njima, nasmrkanom, "srbskoj majci" i ostalima zavrse tamo gde treba i sjasu ovom narodu sa grbace.

Ne pamtim da me je nesto trigerovalo u ovoj meri.
нажалост, ово се никада неће десити :cry:

Ja iskreno mislim da Lukas i nije toliko uvaljan u mulj svojom željom koliko mu je to nametnuto. Pa evo duet sa Milicom Pavlović je obrisan sa YT. Čovek joj je išao na rođendane i hvalio je na sva usta.

Ja iskreno mislim da Lukas i nije toliko uvaljan u mulj svojom željom koliko mu je to nametnuto. Pa evo duet sa Milicom Pavlović je obrisan sa YT. Čovek joj je išao na rođendane i hvalio je na sva usta.
Navodno tražili od nje pare, da im plati. Prijetili da će snimiti tu pjesmu s nekom drugom pjevačicom 😂 Pa očito da je to sve Mirkovićevo maslo. Al' mi nije jasan Lukas da je ušao s tim bolesnikom u bilo šta. Moguće da je bio u dugovima 😆

Kaže da za mesec dana održi 15 nastupa, pa lova do krova nadomesti ono što donesu svađe na estradi. A tu mu je Ceca podrška...

Navodno tražili od nje pare, da im plati. Prijetili da će snimiti tu pjesmu s nekom drugom pjevačicom 😂 Pa očito da je to sve Mirkovićevo maslo. Al' mi nije jasan Lukas da je ušao s tim bolesnikom u bilo šta. Moguće da je bio u dugovima 😆
Hahaha jezivo... Da im plati pesmu koja je njena

Kaže da za mesec dana održi 15 nastupa, pa lova do krova nadomesti ono što donesu svađe na estradi. A tu mu je Ceca podrška...
Pa imao bi on nastupe i bez Mirkovića. Realno može živjeti na staroj slavi, iako je zadnji hit imao prije 5 godina.

Mislio sam da nije više dobar s Cecom jer je nedavno nakon dueta s Draganom Mirković rekao da je Dragana najveća ženska srpska zvijezda 😆

Pa ta pjesma je flop bez obzira na PZE, kao i sve mu zadnje pjesme. I duet s Draganom Mirković je isto flop.

Jako bitno. Ivane S, i ostali sa RTS-a koji čitate :D uzdamo se u to da će se javnim servisima drugih zemalja a i EBU-u prije svega dostaviti tačan opis pjesme, da ne bude samo 'Srpkinja će da pjeva o kosi Megan Markl haha' i da je ne predstave kao šalu, čak bi prihvatljivije bilo da se kaže samo kritika zbog položaja slobodnih umjetnika u Srbiji, iako je to samo jedna od poruka.

Mada, i prošle godine su za Hurricane mnogi rekli da su Kardašijanke Srbije (?), imitacija Bijonse, očito zaluđene frizerskim salonom itd, a niko da se sjeti da pomene iskustvo, obrazovanje, uspjehe njih 3 pojedinačno i zajedno, a sve to je moglo da se pročita na ESC sajtu, ali preskočili su očigledno

Zar je to praksa da svi javni servisi dostavljaju svima tačan opis pesama? Ili dostavljaju opis samo direktno EBU?
Neki kontakti svih sa svima bi mi bili malo kontroverzni, i inače tu ima puno prostora za manipulaciju glasovima žirija...
I lokalni komentatori verovatno imaju slobodu da predstave svakoga kako hoće, čak i da im iz neke administracije dođe opis pesama...

Nadam se da je za dobro predstavljanje stranih komentatora dovoljna organska kampanja koju vode naši ljudi na svim mrežama...
Mada me baš brine shvatanje svega kao šale, pogotovu od strane žirija...

Zato i navijam za neki direktniji vizuelni omaž Marini Abramović od par sekundi i pogotovu frazi "the artist must be beautiful"... Šira publika ne zna Marinu, ali verujem da svaki žiri ima barem ponekog njenog matorog obožavaoca...
Taj Marinin crno-beli video strance direktnije upućuje na umetnost, i na jednu od poruka pesme...

Na srpskom bi mi to direktno crtanje omaža Marini bilo glupo, kao da nekom crtate poruku pesme, ali ovde stvarno dosta ljudi neće razumeti poentu...

• Like
Reactions: FFM
Ja sad nešto pokušavam da se setim kako to predstavljaju u Danskoj odakle ja gledam i uglavnom ni ne pričaju nešto mnogo o umetnicima, koliko mi se čini. Bar nisu za Srbiju, za vreme predstavljanja Hurricane mi se čini da su pričali o nečemu sasvim desetom i onda samo rekli nešto u fazonu "E sada da vidimo, Srbiju, Hurricane - Loco loco" 🤷🏼‍♀️

Mislim da je preterivanje reći da plasman ili ne daj bože prolaz u finale zavisi od komentatora.

Back