rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Slusa li ko ovde Zemlju gruva od ranije kojim slucajem?

Meni su oni stvarno top, sticajem okolnosti ih znam bas dugo i slusaju se u mojoj kuci, i jako mi se svidja taj njihov dualitet (dosadasnji doduse) sa Konstraktom kao filozofskom a Zoe Kida kao senzualnom stranom.

Isto, ne poznajem im sad celu diskografiju, ali neke pesme znam i volim.

Čudesni svetovi su mi bolji od ove pjesme.

Samo ne kontam što su se tada zvali Zoe Kida u Zemlji Gruva, a godinu nakon Zemlja Gruva?

Moi, obozavam otkad su se pojavili, pa mi malo i smeta onaj podrumara epitet :D
Pa to, jesu oni bas alternativa, ali su itekako iskusni u ovom poslu i imaju nekoliko hitova koji su stvarno evergrin

Ovde se ustalio taj pezorativni izraz ako nisi deo estrade nazalost, i ako biras publiku i ne ides na najsire mase

Meni je ime Konstrakta bilo nepoznato kada je izašao spisak,a čuo sam za Zemlju Gruva i Zoe Kidu.

Last edited:
Chodina reakcija na "In corpore sano"

Jao nervira me što verovatno nismo opet u trci za najgledaniji entry ove godine na YT kao za LL prošle, tad je bio odmah samo objavljen spot na ESC kanalu, sad je već dosta ljudi videlo na RTS-ovom i taj trenduje dosta, pa sad kontam neće toliko na ESC-ovom

Dobro, na ESC kanalu je 4K video i bolji zvuk, tako da je tamo još bolje odgledati. Gledače stranci vremenom sve više.

Dobro, na ESC kanalu je 4K video i bolji zvuk, tako da je tamo još bolje odgledati. Gledače stranci vremenom sve više.
Istina.
Ja ih puštam s oba kanala, kako kad koji 😁 ESC zbog zvuka i kvaliteta, a RTS jer mi je sam performans malo bolji bio u polufinalu.

A nije da nam je nesto pomoglo sto je LL bio najgledaniji. Samo je bilo lepo znati, ali stvarno nista od toga.
Ma ni ne mislim u kontekstu boljeg plasmana, plasiraćemo se kako ćemo se plasirati, nego nevezano od toga eto čisto onda bar promo i da vidi što više ljudi.
Bila bi fora da postane normala i standard da svake godine Srbija demolira preglede i trendinge kad izađe pesma, pa posle kako prođe da prođe.

Back