rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Da mi je neko rekao prošle godine da nas posle LL čeka još veći hajp i to zahvaljujući podrumari pitao bih ga na kojim je drogama da uzmem i ja malo. Čak bih ukinuo izraz podrumara sad. 🤣
Podrumara je najepic izraz ovog foruma hahaha

Ne dozivljacam ga kao uvredu.

Nek me neko ispravi ako grešim, ali čini mi se da većina zemalja generalno najčešće i šalje "podrumare"(?)
Mada, nije nama Konstrakta prvi takav izbor, Nina Čaroban je bila barem onaj -2 nivo podrum 😅

Nek me neko ispravi ako grešim, ali čini mi se da većina zemalja generalno najčešće i šalje "podrumare"(?)
Mada, nije nama Konstrakta prvi takav izbor, Nina Čaroban je bila barem onaj -2 nivo podrum 😅
I onda se posle Evrovizije sama zaključala na nivo -4, kod malog Rastka iz Bloka 27.

Mislim šteta šo nije ostala na estradi, meni je bila ultra simpatična i imala je super glas.

Slažem se, beše posle otišla u Australju na doktorske studije, mislim svaka čast, ali šteta jer je mogla bar kao neka "alternativa" da obitava na domaćoj sceni.
Konstrakta je za nju ipak bila samo nivo -1, možda čak i nisko prizemlje!

A nije da nam je nesto pomoglo sto je LL bio najgledaniji. Samo je bilo lepo znati, ali stvarno nista od toga.
Mislim da se ne lažemo ca. 85% pregleda je bilo od ljudi kojima je srpsko-hrvatski maternji.

Pa podrumara mora da ima hit pesmu(uostalom mora svako)

Bez obzira na sve price da je pesma eksperimentalna i alternativna, sto i jeste, u sustini je prezarazna i peva je harizmaticna pevacica uz sjajan nastup.

Znaci hitcina ko kuca.

Npr Niti su isto bile skroz drugacije i eksperimentalne ali nisu bile hit.

Slažem se, beše posle otišla u Australju na doktorske studije, mislim svaka čast, ali šteta jer je mogla bar kao neka "alternativa" da obitava na domaćoj sceni.
Konstrakta je za nju ipak bila samo nivo -1, možda čak i nisko prizemlje!
Da, Konstrakta je definitivno nisko prizemlje po pitanju opšte popularnosti. Ako ne po imenu, ljudi su je delimično znali iz Zemlje Gruva, a i imala je sigurno svoju publiku, ekipa iz KC Grada ili sl. Mislim, žena pravi ozbiljne tekstove već godinama, Nina je fazon pevala pod tušem i kad je zamole pred gostima na slavi.

Pa Nina nije bila podruumara jer nije ni stigla do nastupa u nekom podrumu, a taj izraz je upravo zato i dat - jer su to pevaci koji uglavnom pevaju po nekim zagusljivim podrumima, a ne zato sto oznacava nivo popularnosti 😂

Pa mislim da se on pojavio kad smo slali Sanju Vucic lol

Kao u fazonu da su nepopularni pa nastupaju po podrumima

Nemacka ih najvise salje. I to jos vece podrumare koji cak budu brzo i zaboravljeni.

Da, kružilo je po tw pa je neko rekao da je ipak montirano.
Plus sad proverih Viral 50 UK na Spotifaju, stvarno nema.

Pa uglavnom je tako da zemlje šalju neke svoje "podrumare".

Iznenadio sam se kad sam čuo da se u Norveškoj na učešće na MGP-u gleda kao na karijerno samoubistvo. Tako da verujem da je skoro svuda tako - ako si zvezda, na NF ideš jedino ako želiš da se malo vratiš na estradu. 🤡

Back