rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Vođa "Riblje čorbe", roker, pesnik i kompozitor Bora Đorđević smatra da je In corpore sano izuzetno duhovita pesma.

- Vidi se da je Ana divna i skromna osoba - kaže za Novosti, Bora Čorba.

- Pesma je izuzetno duhovita i mislim da se ona jako dobro zeza i sa domaćom javnošću i sa celom "Evrovizijom". Siguran sam da će bolje proći od Ramba Amadeusa, koji je sa "Euro neuro" imao sličan koncept, uz malo više sprdnje. Ana ima priču koju je teže provaliti i mnogo bolje peva.

E ali ljudi zbog teksta i poruke potcenjuju onu minimalističku elektro-pop matricu, ja jedva čekam i instrumentala da se domognem, jako mi je prijatna muzika sama

To je i onaj Gorčin ili kako se već zove rekao kad su diskutovali o Konstrakti u Oku, da misli da verovatno neće moći lavor sa vodom na scenu, valjda zbog rizika da se prospe, pa ne bi bilo vremena do sledećeg nastupa da se pokupi, itd.

Ali nema veze, i da bude tako, pa biće tamo na sceni oni vodopadi i voda kao, nek brčka tu ruke 😁

Ajde to, nego ona 2 patuljka su bukvalno skakala po vodi na sceni

Da da, i ja to baš pomislih sad isto, plus jel bio i onaj neki s Kipra jednom da je padala voda ispred njega pa je to bio aesthetics...

Ma onda tripuju ljudi samo, a i da ne može voda, sve to može da se vešto simulira, posebno pranje ruku. Verujem ja umetnici i diplomiranoj arhitektici da će se skontati dobro u svim tim vizuelnim i tehničkim i scenskim segmentima 😇

Ma to Gorčin govori o ESC kada je on bio režiser.Možda nije svuda bilo isto.

I meni je baš palo na pamet da nije svake godine isto. Neka zahvate iz tog vodopada, pa neka vrate nakon nastupa. 🤣

Back