rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ceo koncept je takav da i kad naprave grešku u koreografiji, nisi siguran da li je to namerno urađeno. Meni je u finalu palo na pamet da su možda promenili kadar u odnosu na pf i da nisam primetio da Mushu nezavisno skače od ostalih (jer nije vrteo peškir kad je pogrešio).

Elem, ne verujem da će voda biti problem. Uvek mogu da stave podlogu koja upija ispod stolice, nije da pada kiša po sceni.

Ako ne dozvole lavor bojim se novog nastupa koji ce biti primorani da smisle.

Bukvaaaalno 🤣 Počelo sa uhapšenim klavirom, preko neuspele Andjelinine lepeze do Konstrinog bokalčeta koje je ostalo netkanuto na podu celu pesmu

Ja ne smem ni da gledam taj 4K snimak na ESC kanalu, nervira me što je sve pošlo po zlu kao kod Eme na onom nesrećnom UMK.

Ali što je najjače taj kad je krenuo pre vremena da maše nije ni uzeo peškir nego mahao rukom 🤣🤣🤣

Ja samo da kazem da od kada je Konstry pobedila samo vrtim njene pesme (i Zemlja Gruva) ne znam za vas :ROFLMAO: Mi smo individueee

I sta cemo sad? 😂😂😂
Neko je spominjao podlogu koja upija vodu, dodala bih sa gumenom podlogom odozdo (da ne uđe u podne ekrane)...

Ćao svima, ja sam Milica, živim već 17 godina u Italiji, prvo u Bariju, a sad u okolini Milana...
Italijani generalno poštuju pravila sa određenom dozom kritičkog mišljenja 😅
Severnjaci bi verovatno glatko odbili bilo kakvo spominjanje vode, pretpostavljam, a sa Italijanima očekujem da će se naći neko rešenje...

Gorčin je spominjao da sve mora da se skloni za 40 sekundi...
Podloga deluje kao ok rešenje...

Wow 😳 Naglašava da zdrav duh treba biti imperativ u odnosu na zdravo telo

Ja skontah ranije za to prvo naopačke, mada isto naknadno. A neko je na yt pisao da to tako naopako znači nešto skroz levo kao na slovačkom lol

I da, ne samo to da je zdrav duh bitniji (a zapostavljeniji) od zdravog tela, nego meni nešto od ranije zvoni da ima ta fora i inače u interpretaciji "mens sana in corpore sano" da se to pogrešno tumači da je zdravo telo preduslov za zdrav duh, već da ta izreka na arhaičan način pokušava da nam kaže da je oboje bitno ali da je nezavisno jedno od drugog. Ali je kao bilo nesrećno neko zapisivanje ili prevod za današnje pojmove, tako nešto valjda, pa se tako masovno ofrlje shvata u fazonu imaj zdravo telo pa će ti i duh biti zdrav, a ono jok.

Bože, Konstrakta odala počast učenju latinskog u gimnazijama i medicinskim školama 😅

Back