rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa bilo je i kontramitinga za Ukrajinu...

Taj deo bi trebalo da lepo pokriva zastava Ukrajine na led ekranima...
Kome je to važno, odmah će primetiti ukrajinske boje kod nas u pozadini...

Olivera je pričala o tome da u sklopu priprema moramo da znamo da će novinari u Torinu tražiti odgovore i na politička pitanja, jer imamo rat oko nas. Doslovno je rekla da je nezavidna situacija za našu delegaciju i našeg predstavnika.

Bilo bi idiotski da mi fasujemo zbog cele situacije.

Uvek sam mrzeo politiku na ESC-u. Kao da taj neki umetnik moze da promeni situaciju u svetu ili misljenje nekom tamo politicaru. Ako misle da ce sabotiranjem Srbije na ESC-u da zaustave rat, onda nek nas izbace odmah.

Vladani :me: Konstrakta favorit. Okačila na story.

Ma nešto ne verujem da će nas kažnjavati previše, od prošlih godina ne može da bude gore svakako, a čak imam osećaj da će biti bolje. Konstrakta ume da se nosi sa novinarima i ne sumnjam da će pametno odgovarati na svako pitanje.

Pa šta smo im mi toliko bitan faktor 😭
Pa nismo mi, nego odnos prema Ukrajini i Rusiji. Ako se vest o demonstracijama u BGu dosta proširi (a BBC već radi na tome) to će da ukazuje na to da se mi ne slažemo sa stavom Evrope i da podržavamo agresiju, ergo ne pripadamo Evropi kulturološki.

Da, BBC ne propušta da prikaže slike sa tih protesta.

Obožavam pahahaha to mi je jedan od najjačih momenata, posle toga interjvu Kaliopi sa grčkim novinarom

Back