rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ona je bila predsednik žirija, čemu služi presednik onda, ako ne da koordinira tim panelom?
Ne služi tome. To je posao notara. Predsednik žirija ima ulogu da ako se desi da dve ili više pesama imaju jednak broj bodova kad se saberu poeni svih članova žirija, i pritom imaju istu kombinaciju bodova, npr. jedna pesma dobije 5-5-2-7-10, a druga 10-2-7-5-5, onda se gleda kome je predsednik dao više. U slučaju da im uopšte nije dao poene, onda se predsednik naknadno izjašnjava, u pisanoj formi, kome daje prednost.

Generalno mislim da bi ona na papiru mogla biti dobar član žirija, kako za nacionalno takmičenje tako i za samu Evroviziju..
A zašto?
Pa takmičila se više puta u karijeri da predstavlja Jugoslaviju i Srbiju na istoj.
Predstavja spoj da kažemo žanrova, dovoljno je muzički potkovana za festival ranga ovog..

A ne znam je l' sme da se ponovi neko iz PZE žirija pa da žirira za samu Evroviziju?

Ne znam.. Ne govorim sad konkretno za ovu godinu, nego ovako, generalno kako mi se čini.. :)

Jasno, pa jeste Neda sveukupno gledano jedan od najboljih izbora koji su mogli da naprave od te starije garde pevača, gledajući njeno iskustvo, znanje i percepciju.

Samo eto, obrazloženje glasanja bože sačuvaj 😅

• Like
Reactions: Mrm
Konstrakti svaka čast... Nema mesta gde se ne pojavi njeno ime, na svakoj televiziji, na svakoj društvenoj mreži, o njoj pričaju ljudi koji ESC nikada nisu ni pogledali. Ko god drugi da je pobedio, ne bi podigao ovoliki hajp kao ona.. Što se tiče plasmana, iskreno mislim da najdalje možemo da doguramo do top 10, kandidati za pobedu nismo :D Bože zdravlja, voleo bih da me razuveri...

Nedi bilo glupo da prizna da ne razume umetnost 😅

Zato navijam za direktniji omaž Marini, sa titlom u kojem se prvo pojavljuje "artist must be beautiful" pa precrtava poslednja reč dok peva, i u pozadini neka sekunda tog Marininog performansa.

Da iskoristimo što Marina danas ima u umetnosti tako legendarni status...
To mi je najbolji otklon od joke acta, i da im nacrtamo da je ovo umetnost...

Da žirijima isto bude glupo da ne daju barem neki bod za umetnost 😅

Što se tiče nastupa, trebalo bi da dodaju još nešto, a ne samo da pere ruke. Mnogi se pitaju zašto tokom cele pesme 3-4 puta pere ruke... I da se ubaci neki jači momenat u samoj pesmi, možda još malo da se pojača beat u onom delu "biti zdrava".. I ne znam vama, ai onaj deo sa jetrom i slezinom mi je baš gadan :ROFLMAO:🤢

Taj deo sa jetrom i slezinom meni nije gadan, ali ljudima smeta i to bih izostavila iz titla...

Gledala sam neku špansku reakciju, u tom delu lik nije stigao da pročita titl... Ima tu dosta teksta...

Edit: plašim se da ponavljanje pranja ruku bar 3 puta mora da bude da bi bio omaž performansima Marine, ona se češljala ili prala kosti satima...

Prešla 100k slušanja na Spotify-u 🙏🏻

Nadam se da znaju da novu verziju pesme mogu da objave tako što će zameniti trenutnu, nema potrebe da objavljuju kao drugu pesmu i rasipaju strimove.

Oboren još jedan rekord. Konstrakta prešla 7 miliona pregleda na RTS kanalu za Pesmu Evrovizije i sada je najgledaniji video tamo. Uspela je to za nepunih 6 dana :)

F8EgEnl.jpg

Na eurovision YouTube kanalu prešla 660k.

Leave her alone. 🙏🏻

Attachments

• 20220310_114541.webp
    20220310_114541.webp
    908.1 KB · Views: 28
Na my esc scoreboard-u je pala malo zbog UK i Belgije.

Javlja mi se drug iz Španije koji ne voli pjesmu uopšte i kaže 'druže, mislim da ćete pobijediti' :D

Pošto su se razvlačile teorije o bojkotu i igranju protiv Konstryy, je li nekome palo na pamet da će EBU i EU da namjerno glasaju da kažu Pripadate nama, izaberite nas, volimo vas!!?!?1 Much to think about

Back