rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Interesantno vidjenje pesme i Konstrakte od strane jednog od njenih kolega.

Deban izgovorio da je kandidat za pobedu, e i to da čujemo od njega što je postao sveopšti namćor poslednjih par godina 😅
Ali ne znam što se toliko upinju da ispadnu prepametni i vrhuška književne kritike i intepretacije teksta, bukvalno je falio Cinan da se samo gubi, trlja ruke i tapše i viče wow gurl it's so catchy omg love this 😆

Ali Vilijam je taaakvo susramlje.

Je l' se meni čini ili o potencijalnom bojkotu Srbije pričamo samo mi ovde? Bukvalno nigde među strancima nisam video tu teoriju.

Ja iskreno jesam video na tw i yt, onako usput u nekim tvitovima i komentarima, takve neke predloge i očekivanja, baš zato sam par puta i spomenuo ovde da me malo strah. Ali doduše, to je jako mali broj tih virtue signaling dušebrižnika, skoro pa da su retke pojedinačne pojave.
Ali i ja sve manje brinem, i ovde nismo dugo to spomenuli 😁

Da da, i ja bih od njih a posebno od Vilijama prvog očekivao takve stvari, ali istina, nije spomenuo (koliko ja ispratih kad su pričali o Srbiji ove godine).
A i meni je to zapravo reper, jer on koliko god da je hajper, fanica i potkupljivi demagog, toliko je zapravo i ozbiljan obrazovan iskusan novinar (i van ESC) s mozgom, a i ozbiljnim kontaktima i informacijama. Da se išta i u najavi samo kuva oko bilo kakvog bojkotovanja Srbije, on bi se prvi do sad bar osvrnuo na to u najmanju ruku.

Sankcije ili ne, ja sve nešto mislim da to nije bitno za Konstraktin plasman. Ovi što podržavaju bojkot Srbije verovatno nikad ni ne bi glasali za Srbiju, šta god mi poslali, uveli sankcije ili ne.

A da li mogu ti komentari da treba bojkotovati Srbiju da utiču na druge glasače? Ja iskreno mislim da ne mogu baš mnogo, prosečnog gledaoca baš briga realno 🤷🏼‍♀️

Ja sam samo primetio da se neka grupa napaljenih pedercica iz Holandije zalagala za masovni bojkot Konstrakte zato sto nismo uveli sankcije Rusiji. Kakvi mentoli.

Vidiš Scooby da neki kažu da ćemo u aprilu uvesti sankcije Rusiji, a onda ništa od tih glasova ruske dijaspore...

Zvanične promotivne fotografije Konstrakte

Foto: Kosta Đuraković

a3FJVgI.jpg

Bnbc6m1.jpg

3P8Ph50.jpg

J64z9Ul.jpg

wlQ8vLx.jpg

xOsU4cO.jpg

Back