rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Vidiš Scooby da neki kažu da ćemo u aprilu uvesti sankcije Rusiji, a onda ništa od tih glasova ruske dijaspore...
Pa to ako bude, neće da bude odma 5. aprila, kao na prepad baš odmah posle 😁 Nego taman lepo tamo sredinom ili krajem maja recimo, lol, i to pod uslovom da sukobi i dalje traju tad.
S druge strane, imaju Rusi i Jermeniju kao "dragu", pa i Ukrajinu će mnogi da podrže moralno i emotivno, itd, nismo samo mi tu drago čeljade za glasanje 😁

Ja sam uplatio pre nekih nedelju dana, tako da znaš da se ipak neće desiti :LOL:

Da, to je realnije recimo, samo kada puste tu ponudu.

Ovde još nema to za top 10, mada vidim da na stranim kladionicama ima već sad i za top 4

Edit: Kvota je 70, ipak. Hahahah

Last edited:
Kod nas nema toliko igara vezano za Evroviziju, ali ajde bar nešto. Inače, ljudima iz Srbije nije zvanično dozvoljeno da se klade na stranim kladionicama, čak mobilni operateri i blokiraju pojedine sajtove po zahtevu Uprave za igru na sreću Ministarstva finansija.

A što se tiče kvote koja je prikazana, imaj u vidu da kladionice znaju da ti u trenutku uplate preprave tu kvotu koju vidiš sada i ponude da se kladiš na neku nižu, u ovom slučaju 35. Malo je bez veze, ali da znaš da tako funkcionišu, imaju bekend proveru.

E vidiš, nisam znao to, ne znam kakvo je stanje ovde ali nisam svakako ni mislio. Hvala na informaciji, svakako, i toj i ovoj za promjenu kvota, ali registrovana mi je ova od 70 pri uplati, imam sve crno na bijelo :D

Back