rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa nije komentarisao uopste previse plasman zadnjih godina. Sada je rekao da bez obzira na kladionice misli da Konsty moze da pobedi ili bude TOP3.

Možemo sa sigurnošću već da kažemo da je ovo najuspješnija srpska ESC pjesma još od Željka 2012, a to je druga priča već bila, interni izbor jednog od najuspješnijih naših izvođača koji je sinonim za Evroviziju. Samo jako, Konstrakta, jedva čekam kidanje u maju 👏👏

Pesma još uvek nije ESC uspeh, revolucionarna je za srpsku i balkansku muzičku scenu, što je uspeh bez obzira na rezultat. Ne smemo da se opuštamo još uvek, fokus je i dalje prolazak u finale. Televote će biti dobar, jury votes me brinu, jer mogu ići i ekstremno nisko i ekstremno visoko.

Mislim u smislu da je ostvarila najveći uspjeh kod nas a da je evrovizijska pjesma. A to je lijep znak i daje nadu da će ljudi da se angažuju i prate takmičenje kako dolikuje

Jeste, veći hajp oko naše pesme nije bio prisutan još od Željka. U mom okruženju, na poslu, u kući, poznanici, prijatelji... gotovo da nema osobe koju znam, a da nije komentarisala Konstraktu, dok ranije niko nije spominjao naše predstavnike, čak i Uraganke koje su bile mega popularne.

Pa meni se čini da je veći hajp i od Željka lol ja se ne sećam da se o Željku pričalo ovoliko, pričalo se dan, dva nakon što je predstavio pesmu i to su uglavnom bili pomešani utisci. Ovo je možda najveći domaći hajp ikada.

Koliko vidim ovde se govori o hajpu u vezi Željka 2012, a ne 2004?
2004. je bio svakako ogroman hajp jer smo se vratili na Evroviziju posle 12 godina, a 2012. gotovo da nije bilo nekog hajpa, s obzirom da je čak vladalo negativno mišljenje o čoveku koji je već toliko puta pokušavao na ESC-u sa žanrovski sličnim pesmama i uvek nametao sebe u prvi plan, čak je kao član žirija jedne godine dao 12 poena omraženoj pesmi koja je bila predstavnik Srbije, itd.
2012. se baš išlo na totalnu siguricu i nije se pojavio ni novi čovek, niti žanrovski neka nova pesma, već poznato ime i poznati opus (glasovi dijaspore su uzgred bili jako izvesni), tako da mislim da je postojao manji "hajp" nego mnogih drugih godina, a ove godine je iskočilo nešto potpuno novo i nesvakidašnje, praktično niotkud, i otuda je hajp na maksimumu.
Zato moramo imati u vidu da je hajp jedno, a izgled za dobar plasman drugo. Ovo sada je daleko veći rizik od 2012. Može i da flopne, a može čak i da se plasira bolje od NLjS, što žarko želimo! 😊

Omg 2004, sećam se samo opsednutosti Ruslanom iako mi je bilo tipa 5 godina haha A 2012. opsednutost Loreen. Željko mi nikad nije bio interesantan. Moj omiljeni srpski predstavnik su Hurricane i one su glavni razlog povratka ESC hajpa, Konstrakta je samo podigla hajp na još veći nivo.

Može se onda reći najveći hajp od 2004, ja se toga ne sećam jer sam bio mali, ali ima smisla da je bio ogroman iz tih razloga.
Generalno se svest dosta promenila jer smo godinama slusali kako Zeljko i Marija nisu imali podrsku (sto je tacno), pa su sada stasale nove generacije koje daju mnogo vecu podrsku. I prosle I ove godine.

Secam se da su mediji kada je Milan bio 13. mesto to predstavljali kao debakl a prosle godine 15o nisu i ljudi su bili puni podrske prema njima i nakon ESC. Naročito tada zapravo.

Ne samo to, nego je ogroman uspeh i sto se druge pesme sa PZE vrte po radio stanicama.
Ovo je kao Beovizija 2006.godine samo nema Crnogoraca da sve sjebu hahaha

Secam se da je na BV 2007 running joke scenarija bilo "suptilno" odusevljenje sto sada biramo sami predstavnika.

@Stole Odabereš automatski prevod na srpski i bude jasno.

Back