rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ljudi olako daju prognoze, i to uglavnom i bez preslušavanja pesama konkurencije. Potencijal je svakako tu, ali mnogi su u fazonu kao da na takmičenju učestvuje 10, a ne 40 pesama. Videh neki komentar da ćemo izgubiti, šta god to značilo po mišljenju te osobe, a u praksi svi sem jednog pobednika gube, ali top 5 ili top 10 sigurno nije neuspeh.

Danas u 19 časova, EUS (Evanđeosko udruženje studenata) u Petra Drapšina 42 u Novom Sadu (lokacija Protestantske evanđeoske crkve) organizuje diskusiju o pesmama "In corpore sano" Konstrakte i "Molitva" Marije Šerifović i porukama koje nose. Ako nekog zanima ta diskusija ili mu bliska ta verska organizacija, može da skokne tamo.​

Nastupamo pod brojem 3!

Pa zadovoljan sam. Ocekivao sam da cemo biti u prve 3 posto su Nevena i Hurricane bile cak #9

Meni se ne sviđa što su ona i Izrael jedno pored drugog, al ajde nebitno

• Like
Reactions: FFM
Pa zadovoljan sam. Ocekivao sam da cemo biti u prve 3 posto su Nevena i Hurricane bile cak #9
Vala baš, i obe pjesme su u finale stavili bliže kraju njihovog dijela.

Ako je Balkanika prošla sa trećeg mjesta, za Konstraktu to ne bi trebali biti problem, a ako kojim slučajem ne prođe, to neće imati veze sa redoslijedom nastupanja, ne bi ljudi glasali ni da je deveta, onda.

Ali kao što rekoh, broj koji god da je, Konstri će da iskida 💪 A onda u finalu pjeva 25. i poslednja fraza u finalu će biti - I šta ćemo sad?

Meni bi nekako bilo bez veze da je dobila broj 1, ili možda broj 2, a sve ostalo je skroz prihvatljivo i mislim da ne bi trebalo da bude problema za finale, jer koga god od stranaca da sam video da je pravio prognoze (iako je za to dosta rano), stavio je Srbiju među finaliste. 👏
Nisam slušao većinu pesama još uvek, ali mi deluje da je cela prva polovina drugog polufinala slabija od druge i da glavne pesme tek slede pod dvocifrenim brojevima nastupanja u drugom polufinalu.

Back