rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja sam ga samo otvorio iako nikad ništa nisam objavljivao.Twiter isto tako.
Ja nisam ni smeo da ga otvorim jer ako krenem i insta da koristim jos , zaboravicu i na posao da idem. 🥸

Da je neko pre mesec dana rekao Konstrakti da ce Coby pevati njemu pesmu rekla bi da je lud.

Konstrakta sve traženija u regionu. Nastupiće na D Festivalu, koji se održava od 1. do 3. jula u Dorjanu.

hbRYaWo.jpg

CHODINA REAKCIJA NA VIDEO SPOT: Konstrakta - In Corpore sano (Srbija)

Preslatko je što gostuje na hrvatskim televizijama, treba i srpska televizija da ugosti Miu, bez obzira što nije digla neki evrovizijski hajp, dobro bi joj došlo zbog lične promocije. Mogli bismo da imamo emisiju sa Konstraktom, Miom, Vladanom i Andreom, baš bi bilo interesantno. Pre pre preslatka je podrška od Hrvatske i ostalih suseda, i ove i prošle godine. Kako bi bilo lepo da Srbija ove godine pobedi na Evroviziji, a Hrvatska osvoji svetsko prvenstvo u fudbalu (nadam se da je to što se održava ove godine svetsko prvenstvo).

A sto se to desilo prosle godine, pa ne moze biti vode na sceni?

Pa navodno je zbog pandemije ukinuta voda na stejdžu, ako je verovati tom liku koji je izneo sva ta pravila u javnost.

A Slovence ko šiša, zapostavljeni kao i uvijek... :LOL:
Dobro, došlo je vrijeme da se malo i hrvatski mediji zainteresuju i pridaju veću pažnju srpskim predstavnicima na Evroviziji te da ih zovu u svoje radijske i televizijske emisije, znajući da do sada nije ni bilo nekog reciprociteta jer su prije jedino televizije iz Srbije (što državna, što ove privatne) dovodile u goste aktuelne predstavnike Hrvatske (najčešće u jutarnje programe) da promovišu sebe kao izvođače i pjesme, neka se malo obrne situacija... Zapravo, vjerovatno bi i ove godine bilo isto da nas ne predstavlja žena koja je za kratko vrijeme bukvalno postala društveno-kulturni fenomen i za kojom se ogromna prašina diže gdje god se pojavi pa radi cijelog tog hajpa što je prati a koji je zahvatio cijelo ovo područje su se odlučili na taj korak.
Mia je gostovala na K1 televiziji (doduše ne lično, nego preko skype-a valjda) i to odmah dan nakon pobjede na Dori, voditelji su je pitali da li planira promotivnu turneju u Srbiji, ona je rekla da ne zna još tačno i da su joj u prioritetu pohodi na pred-evrovizijske koncerte po Evropi.
Ognjen Amidžić je u svojoj emisiji prije 6 godina ugostio Deen-a, Jalu, Sanju i one Crnogorce gdje su otpjevali svoje pjesme a glavni gosti su bili Kon i Marija lol, to je bio vjerovatno prvi i posljednji put da je neko okupio ex-yu eurosong ekipu.

Ahhhh neee Slovenci su zapostavljeni jer je ove godine bend od šestoro ljudi, pa bi emisija sa svima zajedno iz ex-yu bila previše haotična, pogotovo jer bi postojala i jezička barijera. Mogu da imaju posebnu emisiju ili neko live uključenje, zašto da ne. Inače veliko <3 i za Sloveniju. Sviđa mi se ideja da se međusobno promovišemo i podržavamo svakako.

Pa nek od Slovenaca pozovu ili bar malo preko Skajpa popričaju s Filipom kao frontmenom bar, on navodno ima babu iz Pirota gde je provodio letnje raspuste, valjda bi se snašao i s jezikom. Nije nefer fokusirati se i samo na frontmena/lid vokal kad su bendovi u pitanju.

Pa ne znam je l' provereno, ali neko je bukvalno ovde na forumu spomenuo tu informaciju 😀

Back