rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Gde ste forumaši? Ja retko kada pišem ali shvatio sam da zapravo imam mnogo toga da kažem ,nego se i dalje budim iz zimskog sna 😂 Ima li euforije i kako se osećate ove godine/kakve su vam predikcije za naš plasman?

Gde ste forumaši? Ja retko kada pišem ali shvatio sam da zapravo imam mnogo toga da kažem ,nego se i dalje budim iz zimskog sna 😂 Ima li euforije i kako se osećate ove godine/kakve su vam predikcije za naš plasman?
Ima euforije naravno i trebala bi da ode u finale.

Inace, pozdrav svim forumasima!

Konstrakta nastupa u subotu u Zvijezde Pjevaju na HRT1.

Zašto Hurricane nisu zvali prošle godine nigdje, a Konstry u najudarnijim terminima

Konstrakta nastupa u subotu u Zvijezde Pjevaju na HRT1.

Zašto Hurricane nisu zvali prošle godine nigdje, a Konstry u najudarnijim terminima
Pa ne zovu je jer je predstavnica Srbije, zovu je jer im je ultra interesantna i trenutno veoma popularna, a pritom je i podobna njihovom zvaničnom ukusu.

Deluje da će baš lepo skockati nastup za veliku scenu. Inače, Kosta sa storija iz Stoletovog posta je radio video Louder Than A Drum Marije Žeželj (ovih dana opet popularan baš zbog činjenice da je Konstrakta glavna zvezda u spotu). Mislim i da je on lik koji je u finalu PzE krenuo sa skakanjem u pogrešno vreme 🤭

Iz Tel Aviva

XZdMGvk.jpg

8fZgKf5.jpg

Sad kad znamo da se Konstry i Monika vole, ogae serbia napravite neki meet and greet u Beogradu sa njih dve za sve ljubitelje lika i dela ove dve umetnice 😂

Back