rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Volio bih da nekako ubace novu verziju umjesto ove sad i da ne diraju broj preslušavanja, kao Roxen onomad

tumblr_nav3bcpNG21sg888so1_400.gif

Agreed ✌️

Inače, neka još neko posluša ICS na Spotifyju - ja sad upalio i čini mi se da je nova verzija!

Ali mislim da vam se čini. Ta nova verzija se, čini mi se, čuje samo u zvaničnom spotu na ESC kanalu, (naravno i u Triptihu) i u onom nastupu na HRT1. Nije velika razlika od prvobitne, ali čuje se da sintovi i bek vokali imaju više odjeka, i zato nekako sve zvuči "poduplirano" i punije.

Ova verzija koja je na Spotifaju je istovetna onoj prvobitnoj verziji sa audio klipa na RTS-ovom YT kanalu kad su objavljene sve PZE pesme.

Možda vam ta prvobitna na Spotifaju gruva jače ako vam je u telefonu ili na kompu odvojeno podešen equalizer, pa da onda zvuči kao moćnije nego kad se ta ista (stara PZE/RTS) verzija pusti preko nekog pretraživača na YT.

Da, čuje se po pratećim vokalima da im se čini.

Mislim da je i na PZE bila nova verzija na takmičenju, ali mrzi me da slušam opet kako bih proverio.

Da, moguće da ona za ful prave lajvove (za sada PZE i IC) koristi matricu te novije verzije, ali u lajvu je verovatno još minimalnija razlika i teže se provaljuje jer svakako dođe odjek i punoća od velikog prostora.

Pošto je PGP RTS vlasnik pesme, verovatno bi morali njih da pitaju. 😭

Ma meni je čudno jer sam bukvalno sinoć slušao i govorim, treba da je ažuriraju, i jutros palim i čujem drugačije i moćnije

Pošto je PGP RTS vlasnik pesme, verovatno bi morali njih da pitaju. 😭
Ili da PGP RTS samoinicijativno urgira kod Spotifaja da se to zameni (kapiram da je tehnički moguća procedura), ali to se desiti neće 🤣

Ma meni je čudno jer sam bukvalno sinoć slušao i govorim, treba da je ažuriraju, i jutros palim i čujem drugačije i moćnije
Pa možda je eventualno nešto menjano (mada sumnjam), ali ta nova verzija nije stavljena... Poslušaj pažljivo verziju iz spota, meni to nije isto kao ovo što je sad na Spotifaju.
Osim ako nisu stvarno promenili pa nam se ne ažurira svima istovremeno 😅

Samo poslušajte deo kad prateći pevaju u ime zdravlja, dva različita tonaliteta u dve verzije.

Back