rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa ne bi me čudilo da našu delegaciju u Torinu ispreskače neki, recimo, nahuškani novinar sa Baltika u nekom smislu, ne za ove fotke, već inače oko Ukrajine. Olivera je rekla odmah po završetku selekcije da tako nešto i treba očekivati. Na koncertu u Madridu su Roopovci pre desetak dana napali Irkinju kako je pro-Putinovka i kako je zaslužila 0 poena samo jer su mislili da peva u Moskvi, a devojka ima zakazan nastup u nekom gej klubu 'Kremlin' u Dublinu :ROFLMAO: Mislim usledilo je izvinjenje, ali su ispali sise.
Mi smo inače uvek pod lupom za sve i svašta, ali sam delimično spokojan, jer ipak Konstrakta ima soli u glavi, pa će gospodski odje*ati svaki pokušaj provokacije.

Ljudi, šta je vama? Ja prvi put danas čujem za to slovo Z. Zašto se sve gleda kroz "war vision". Žena je imala takav sto, nije sigurno namerno urađeno. Bukvalno nikoga nije briga. Ko želi da nađe nešto negativno, naći će svakako.

Bukvalno hejterima samo treba odgovoriti da je slovo Z postojalo i pre ruske invazije na Ukrajinu. A ako im baš toliko smeta, savetujem svima da ga izbace iz svog alfabeta.

Inače, u Moldaviju planiraju da menjaju naziv zgrade koja se zove Z Tower. :ROFLMAO:

Treba mi pomoć forumaša. Ako imate predlog za pitanja za našu predstavnicu, šaljite u PP. Hvala!

Joj, ne znam odakle Aleksandri Dabić ideja da u ZG peva ICS. 💀
Očajna je bila. Marijine reakcije su rekle sve i onda je ublažila kasnije u komentaru. Realno nije zaslužila prolaz jer joj je i druga pjesma od E.T.Vanna takođe bila loša. Hoću da kažem, nadam se da se ostali kandidati bilo gdje više neće da usude pjevati pjesmu jer samo je jedna Konstrakta,to nije samo pjesma, to je performans ličnosti.

Fina emisija.
I voditelj mi je ok, rečit i kulturan.
Meni je isto ok taj voditelj, vidi se da je kulturan, načitan i rječit pa mi nije nikada bilo jasno šta je tražio tolike godine na Pinku u emisijama posvećenim Zadruzi, Farmi i čemu još sve ne... Vidjelo se oduvijek da ne pripada tom silikonskom ''rijaliti polusvijetu'' srozavajući sam sebe i šanse za napretkom u novinarskoj karijeri, baš mi je bilo drago kada sam saznao da je prešao na ozbiljniju televiziju.
Ali, ipak mu je ostalo malo one stare tabloidnosti u krvi kada želi nešto da predstavi kao ekskluzivu i senzaciju, sjećam se kada je u intervjuu sa Frankom izbiflao malo milion nekih polu-informacija (između ostalog i da je nekada davno pobijedila na Dori sa ko zna kojom pjesmom, na šta se ona samo nasmijala), teško se odreći starih navika. :D

Back