U četvrtak u 13 časova na prvom programu RTS-a, ekskluzivno gledajte prenos ispraćaja delegacije Srbije na Pesmu Evrovizije u Torino.
Uživo ispratite šta će prijatelji i saradnici poželeti Konstrakti pred početak najvećeg muzičkog takmičenja na svetu. Prema evrovizijskoj tradiciji, srpskoj predstavnici biće uručena nacionalna zastava kao simbol želje da u najboljem svetlu prikaže kulturu naše zemlje na ovom prestižnom festivalu.
Još mnogo iznenađenja, poznatih lica, dobre muzike i pobedničke atmosfere očekuju vas u četvrtak u 13 časova, samo na RTS 1.
Realizacija prenosa: Zabavni program RTS
Reditelj prenosa: Miodrag Kolarić
Ja ne razumem ni forumaše koji toliko posvećeno prate nebitne teme oko stolova i galame zaludnih tviteraša. Bukvalno mi sve to dođe kao težak spam. Ok, videli smo, RTS demantovao, sve je čisto i dalje nema diskusije oko tih gluposti.
Što se tiče cirkusa na Tviteru, najsmešnije je što se u pljuvanju Konstrakte i RTS-a najviše ističu ne stranci, već naša bulumenta. Sami smo sebi najgori neprijatelji u ovoj situaciji.
Što se tiče ispraćaja, očekujem da će u svečanoj predevrovizijskoj atmosferi direktor RTS-a Bujošević žrtvovati studijsku muvu i tradicionalno ispljuvati Sašu Mirkovića i HRT Kao što red to i nalaže:
Osnovna stvar koju svaki covek iz Srbije treba da uradi je da ugasi TV. Pita mene danas baba "sto su nas diskvalifikovali sa Evrovizije". Cisto da se vidi koliko daleko odlaze govna sa televizija u potrazi za gledanoscu i klikovima. Zelim im svima od srca gasenje.
Ovo oko stočića u obliku "Z" mi se ne dopada... Mislim ne da kritikujem to, nego jer se širi netom, vidim i na Mkd tviteru se raspravlja o tome, ne bi bilo dobro da krene žešća polemika o tome kod stranih fanova..
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.