rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Zašto još uvek pričamo o ovome? Totalno nebitno i niko od stranaca (Osim Albanaca) ne pravi frku, jedino su Srbi ti koji smaraju i polemišu. Možemo sad da stavimo tačku na ovo?

Mislim da svako ima pravo da prodiskutuje o tome i o ostalim stvarima, ne treba "zaustavljati" ljude da pitaju, prokomentiraju, prodiskutuju, pogotovo ne takvim "tonom", no dobro...

Mislim da je Konstrakta najšokantniji od svih pobjednika nacionalnih izbora ove sezone, nije bilo nekih posebnih iznenađenja jer je kod svih ishod bio više-manje očekivan zbog toga što su se unaprijed uzimali u obzir oni koji su zaista trijumfovali pa sve i da nisu bili među glavnim favoritima dok kod nas se od momenta objavljivanja pjesama sve vrtjelo oko Sare i Zorje kao jedine dvije moguće opcije, skoro ni u koga više nisu oči bile uprte a ''In corpore sano'' je bila predmet zajebancije prije početka selekcije i rijetko ko ju je doživljavao ozbiljno... Nakon prvog polufinala i premijernog nastupa, oko Konstre se krenula dizati prašina (dokaz koliko kvalitetno upakovan i pogođen scenski performans može izvući pjesmu i niotkuda izbaciti je u prvi plan) pa se uoči finala i o njoj počelo govoriti kao o trećem potencijalnom pobjedniku i to od strane domaćih fanova uglavnom (doduše, više onako sa nevjericom), dok su stranci priželjkivali jednu od one dvije pa kada su vidjeli šta smo izabrali svi su bili (neprijatno) iznenađeni našim odabirom ali to je ionako bio početni/negativni šok, već kasnije su i oni koji su bili oštri protivnici smekšali što potvrđuje činjenica da smo vremenom sve više rasli i na kladžama i kod običnih fanova u top-ovima... :p Uporedio bih je eventualno sa Tix-om od prošle godine, svi su priželjkivali i zapravo bili ubjeđeni da Keiino odnosi pobjedu te da nemaju konkurenciju, a onda muk.

Veruje li neko u top 3,il aj da budem realniji top 5 il top 10? U pobedu mi tesko da poverujem, jer nikada pobednik evrovizije nije bio na kladionicama van top 10 u bilo kom momentu. Il se bar ne secam 🤷‍♂️

Back