rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ja i dalje mislim da imamo sanse za pobedu ali top 10 je sam po sebi puna kapa sto se mene tice i tim rezultatom bih vec bio prezadovoljan.

Bice dosta jasnija situacija nakon proba. Tada ocekujem i da upadnemo (minimum) u top 10 na kladionicama.

Ja imam osecaj da ima fine sanse za neko 7-8 mesto, pogotovo ako bude hajp u areni kao sto je bio u Izraelu. Nesto vise od toga tesko, osim ako vizuelno nisu nabudzili nastup da svi popadamo.

Treba se podsetiti i Turbovog nervnog sloma nakon Konstraktine pobede, top 5 momenata srpskog ESC foruma!
Obozavam, ta reakcija mi je ulepsala sjebano vece 😅

Mogu li ja,kao običan fan,da dođem u četvrtak na ispraćaj,ili ne može bez akreditacije?

Veruje li neko u top 3,il aj da budem realniji top 5 il top 10? U pobedu mi tesko da poverujem, jer nikada pobednik evrovizije nije bio na kladionicama van top 10 u bilo kom momentu. Il se bar ne secam 🤷‍♂️
Ja zaista verujem da bi mogli da budemo jedan od onih "sokantnih" pobednika, a u top 5 sam gotovo siguran. Mozda preterujem, al mislim da je Konstrakta najupecatljiviji izvodjac ove godine i da ce bas dosta poena skupiti. Mnogi sumnjaju u ziri poene, a ja bas verujem u te poene ove godine.

Pod uslovom da je ne diskvalifikuju....
Sigurno će tebi za ljubav i kao razlog će navesti slikanje sa nepodobnim stočićima u industrijskom stilu, po mišljenju NN lica.

Veruje li neko u top 3,il aj da budem realniji top 5 il top 10? U pobedu mi tesko da poverujem, jer nikada pobednik evrovizije nije bio na kladionicama van top 10 u bilo kom momentu. Il se bar ne secam 🤷‍♂️
Stvarno mislim da je u ovoj konkurenciji i ako bude dobar hajp Top5 sasvim realan.. Zavisi i od zirija dosta, ali sam bas nesto optimistican.

Ove godine niko neće pobediti, preskočiće prvo mesto 😃

Za Srbiju ću očekivati 19. mesto a nadati se boljem rezultatu, pa ako bude značajno viši biću srećan, a ako bude sličan pomenutom, neću biti razočaran. Taki i vi ostali postupite. 😎

Back