rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa i ono danas je izgledalo kao da su ponovo došli da pale RTS, a ne da ispraćaju ESC predstavnika.
Nemojmo preterivati, nisu dovezli bager ispred ulaza u zgradu, nije to to.

Elem, evo i dve, usudiću se da kažem istorijske stranice ovog foruma. Prva je sa nastupa Konstrakte u PF, druga je kad su je proglasili pobednicom (tu je i Turbov meltdown).

Pesma za Evroviziju 22: polufinale i finale - stranica 12

Pesma za Evroviziju 22: polufinale i finale - stranica 160

Joj, sad sam čitao taj Turbov meltdown opet. To je jedna od onih stvari koja se mora pročitati na svakih par mjeseci, obavezna forumska lektira 👆

Turby, draga, ako nas čitaš, nadam se da si sretna i mirna ❤️

Jedva čekam da počne Eurovision fortnight. Plasman me uopšte ne zanima. Mi smo meni, po prvi put na ESC, apsolutni carevi. Ako nas ispale za finale, samo će se bezveze izblamirati.
❤️:rs:❤️ Konačno dočekah svoje dve nedelje ESC patriotizma.

Meni se ovaj ispraćaj uživo na RTS-u toliko svideo,koliki je hajp za ESC sada kod nas,nadam da neće stati kada se Torino završi,nego da nam RTS spremi još iznenađenja kasnije u 2022,recimo da bude dečija verzija PZE i ovakav ispraćaj i za JESC u Jerevanu u decembru i da ambasador Jermenije dođe i preda zastavu Jermenije našem budućem predstavniku na JESC,plus on ove godine slavi svoje jubilarno 20.izdanje.

Meni se ovaj ispraćaj uživo na RTS-u toliko svideo,koliki je hajp za ESC sada kod nas,nadam da neće stati kada se Torino završi,nego da nam RTS spremi još iznenađenja kasnije u 2022,recimo da bude dečija verzija PZE i ovakav ispraćaj i za JESC u Jerevanu u decembru i da ambasador Jermenije dođe i preda zastavu Jermenije našem budućem predstavniku na JESC,plus on ove godine slavi svoje jubilarno 20.izdanje.
Ja se nadam da cemo ipak odustati od JESC 😐

Joj, sad sam čitao taj Turbov meltdown opet. To je jedna od onih stvari koja se mora pročitati na svakih par mjeseci, obavezna forumska lektira 👆

Iam skrinove najboljih delova xdd

Prepiska na wiwi sajtu ispod.
Srećom te maliciozni komentari imaju veliki broj minusa!

wiwi.png

Ja sad čitao prvi put 🤣

Neverica koliko hejta hahahaha

Kratka rekapitulacija turbovih umotvorina ove PZE sezone:

- Zorja 200% pobedjuje jer je pesma zaživela medju narodom, pogledajte lajkove.

- Ako Lukas pobedi morate da podržite jer predstavlja Srbiju.

- Sara je Luciferka i peva o bludi i nemoralu, ne može na esc.

- Konstrakta nema šanse da pobedi.

- Strašno! Uzimam rusko državljanstvo! Pobedila ludjakinja koja pere ruke! Odmah otkaz Oliveri! Mnogo mi je žao Sare! Prvi put neću podržavati Srbiju, nadam se da ispadamo!

Izveštaj sa ispraćaja
➡️ http://www.evropesma.org/2022/04/konstrakta-ispracena-na-pesmu-evrovizije/

raJw1BQ.jpg

YtYWBdP.jpg

KiSwNyY.jpg

s5KLTpM.jpg

nfC92J3.jpg

EYn9Yjm.jpg

Z8fp5Pf.jpg

Promotivni flajer (knjižica) sa kratkim objašnjenjem teksta srpske evrovizijske pesme „In corpore sano“

y437yj4.jpg

Eaw6e8V.jpg

Više fotografija pogledajte na našem sajtu.

Back