rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

To me sa pregledima brine, vrlo su nasi ljudi aktivni, ali to nije onda realna slika. Bilo kako bilo, ovaj jucerasnji spot je dosao u pravi cas, a plus i Mekano koje je objavljeno na ESC sajtu.

Pa svakako je lepo videti u odnosu na ostale, ko je ostalima kriv što verovatno većina tih house party nastupa ni ne uđe u trending u matičnim zemljama.
Ne kažem da je sve i jedan pregled tu od Srba, ali konkretno za acoustic banquet verujem da u ovom momentu nekih 60-70% jeste.
Plus kao da većini stranih fanova uopšte padne na pamet "a ma to su uglavnom Srbi u pregledima", za većinu je to (naj)gledaniji video i to je to.
Nije skroz realna slika, ali svakako ni ne odmaže, naprotiv.

Kao sa Hurricane, imali smo puno pregleda, nasi ljudi bili u transu, i na kraju dosli glasovi samo od nasih ljudi iz dijaspore…nadam se da nece biti tako sada

To što smo mi paljevine s pregledima (jer nam pola estrade kupuje preglede, pa ispade MC Stojan planetarna zvezda) pa posle u odnosu na to rezultat razočara, to je druga stvar.
Ali meni je sasvim kul momenat da postane samo za sebe svake godine maltene konstanta (Zorja, Konstanta...) da Srbija pršti s pregledima na ESC kanalu, pa bili posle 2. ili 22. u finalu.

Ponekad se pribojim da ne prođe kao Portugal 2019. godine...neshvaćeno na samom koncu.. 🤔😥

I meni je glavna frka polufinale, bukvalno se ne moze predvideti kako ce zemlje van ex-yu/dijaspora glasati za nas. A sto se tice finala tu nam je top 15 zagarantovan samo zbog ex-yu zirija i standardne podrske.

I meni je glavna frka polufinale, bukvalno se ne moze predvideti kako ce zemlje van ex-yu/dijaspora glasati za nas. A sto se tice finala tu nam je top 15 zagarantovan samo zbog ex-yu zirija i standardne podrske.
Šteta što je takva situacija...
Mada i na srpskom jeziku je pesma, to često igra ulogu..

Back