rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Nestabilna kabina bila.

Ustvari to je bilo u Tel Avivu sad vidim.Mada čudno s obzirom da je rekla da joj je Tel Aviv ostao u dobrom sjećanju.

2004. je još Duška bila u komentatorskoj kabini i ljuljala se zajedno sa Stankom Crnobrnjom pošto joj je to bilo vatreno krštenje. :D
Već od naredne godine je napredovala i osamostalila se! ;)

Ma zar nije za ljuljanje rekla ne da se ljuljala sama kabina, nego one viseće mornarske merdevine kojima je morala da se penje do same kabine (u gradu koji nije htela da imenuje lol) pa da su se one ljuljale pri penjanju? Nemojte da ste nevaspitani, Duška je jedna dama.

• Haha
Reactions: Mrm
Iskreno, zadovoljan sam kako nam je protekla prva proba na osnovu onog teaser-a što je objavljen, najbitnije je kako vidim da su svi članovi našeg tima očito raspoloženi i ispunjeni nekom optimističnom energijom, preovladava neka pozitivna atmosfera u delegaciji... :)
Konstrakta je okružena ozbiljnim profesionalcima, svako zna šta treba da radi tako da se ne brinem, u dobrim je rukama a imam osjećaj da će cijela Evropa tj. svi evropski mediji za samo 10 dana komentarisati naš scenski nastup kao nešto do sada neviđeno na takmičenju i ''iconic'', ukoliko se na nas ne skrene pažnja epskih razmjera u domenu Evrovizije ništa nismo učinili. Nećemo ostati nebitni već itekako prepoznatljivi jer smo konačno izašli iz svoje zone komfora nakon toliko godina ''ukalupljenosti'' - to je jedino što je sigurno a ostale sve opcije su otvorene. Ponavljam - samo da potrefimo šablon sa kvalitetno upakovanim titlovima koji će se redati jedan za drugim a po kojim ćemo animirati gledaoce pokraj TV ekrana da se zainteresuju za nas i na konju smo, jedino mi je taj segmet malo delikatan i predstavlja mač sa dvije oštrice, plašim se da kod publike ne stvorimo konfuziju u slučaju da bude previše svega ali smatram da ne bi trebalo doći do toga...
Svakako nam je stvar zarazna sama po sebi, ima neku catchy vibru koja brzo uđe u uho i ne izlazi iz njega dugo lol, koreografija sastavljena od aplaudiranja/tapšanja rukama takođe je nešto novo i ''fresh'' što se ne može lako zaboraviti, ubjeđen sam da nećemo omanuti.

U sunce ti kakav opis, kao da se sprema kakva bitka u ratu... Pa i da "omanemo" šta sad.. Svašta..

Nadam se da će kao i prethodnih godina 2nd rehearsal biti 30 sekundi kadriranog nastupa.
Inače, ljudi, mnogo izmračiste sa tim crnim suncem, au šta sve pročitah sad... biće sve u fullu, Konstrica je boginja ovogodišnjeg ESC-a i to je najvažnije, za njen nastup svakako nije mnogo bitno šta je na ekranima koliko šta ona radi i ovi oko nje... a titl po mom mišljenju ne mora ni da ide, samo će da odvraća gledaoce sa dešavanja na sceni.
I pošto ne pišem često ovde, samo da dodam moju prognozu - top 5 u finalu.

2004. je još Duška bila u komentatorskoj kabini i ljuljala se zajedno sa Stankom Crnobrnjom pošto joj je to bilo vatreno krštenje. :D
Već od naredne godine je napredovala i osamostalila se! ;)

Sjećam se da je neki muški s njom komentarisao tada,ali nisam znao da je to on bio.Na wkiipediji piše da je samo ona komentator.Isto za BiH piše da je 2003. komentarisao samo Dejan Kukrić,a s njim je bio i glumac Enis Bešlagić.Sjećam se da je rekao što Grkinji ne puknu oni konci na haljini,tako nešto.

Ponavljam - samo da potrefimo šablon sa kvalitetno upakovanim titlovima koji će se redati jedan za drugim a po kojim ćemo animirati gledaoce pokraj TV ekrana da se zainteresuju za nas i na konju smo, jedino mi je taj segmet malo delikatan i predstavlja mač sa dvije oštrice, plašim se da kod publike ne stvorimo konfuziju u slučaju da bude previše svega ali smatram da ne bi trebalo doći do toga...
Ako misliš na titlove kao u filmovima (eng. subtitles), izgleda da nisu dozvoljeni...
Dozvoljene su animacije samo za TV gledaoce, ali to nemamo...
Konstrakta je u intervjuu spominjala "titles", prevedene ključne reči na LED ekranima, koje su izgleda opravili...

Dizajner stejdža, Frančeska Montinaro, izjavila je italijanskim medijima da će publika biti prijatno iznenađena kad su je pitali o tim kvarovima, o tome smo juče pričali u opštoj temi i došli do zaključka da je sve samo iscenirana farsa. Tako da mislim da nemamo razloga da brinemo oko crne rupe.

Back