Mislim da BBC ima titlove pod onom opcijom 'red button' ili gde već. U jedom pf prenosu pre par godina išli su uporedo sa nastupom...doduše to je valjda do emitera, pa možda neko i ukači celokupan tekst a ne samo ono što naši odluče da prikažu.Ako misliš na titlove kao u filmovima (eng. subtitles), izgleda da nisu dozvoljeni...
Dozvoljene su animacije samo za TV gledaoce, ali to nemamo...
Konstrakta je u intervjuu spominjala "titles", prevedene ključne reči na LED ekranima, koje su izgleda opravili...
Mislim da nekada jesu. U Portugalu se secam da jesuhttps://www.danas.rs/kultura/scena/...vqmOhIL-E4JcLsOwwe7NA2qqfwe3_7GYuFJFrBK3P4Egk
Ja koliko znam ni ranije nisu baš dočekivali naše predstavnike, nisam čuo da je neko bio dočekivan od konzula i ambasadora..
Sanja Ilić da ne bude dočekan?Mislim da nekada jesu. U Portugalu se secam da jesu
Dobra epizoda.Druga epizoda podkasta:
Nadaj se... (ovo će mi postati omiljeni odgovor)Nadam se da je jedan od gostiju Olivera Kovacevic![]()
Zato što je ostala po strani je i imala ono (nesrećno) uskršnje fotografisanje za Svinjformer, a da je uzela stranu isti ti bi je urnisaliUopste nisam iznenadjen (nazalost). Zalosna cinjenica je da se npr. desio scenario iz kosmara i da je Lukas pobedio, on bi bio docekan kao da je Joksimovic licno.
No bilo kako bilo, Konstrakta ima podrsku dobrog dela Srbije a SNS samo nastavlja da se dokazuje iz dana u dan.
Da se kojim slucajem oglasavala na tu temu pre izbora (kao sto srecom naravno nije), ne sumnjam da bi je Pink, Informer, Dnevni Telegraf i ostala druzina razapeli. Odmah bi isli i naruceni tekstovi u kojima bi neko od njene rodbine bio narkoman, ubica, ona bi bila lopov i tako.........klasika.