rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Albanski nastup ove godine je recimo košmar.

Upravo bi takva bila i Srbija da je pobedila sara jo ili pak onaj mafijaš aca lukas.
Rekao si već da generalno imaš predrasude prema istočnoj Evropi, u kojoj i živiš kao i prema ženama iz istočne Evrope.

Zato kad to isto radi neko sa zapada onda može da se predje preko toga.

Rekao si već da generalno imaš predrasude prema istočnoj Evropi
Nemam predrasude, ali bogami mi je drago što Rusija i Belorusija više neće nastupati i tako oduzimati drugim zemlajma mesto u finalu.

A to gde živim, ne određuje mene kao ličnost i individuu. Da živim i u Somaliji, imao bih iste stavove kao što ih sada imam.

Korisni idioti, ne možeš ih ne voleti :love: Sa koje god strane spektra da dolaze.

Meni je taj Andjus jedan od najodvratnijih likova koji se ikad pojavio na televiziji.. Ovi neki koje nikako ne mogu da svarim su ili ludi ili bolesni, al ovaj je jednostavno pokvaren i podguzna muva svakome ko je u poziciji moci..
Inace na kladzi su nam kvote za prolazak otprilike od 1,15 - 1,2, sto je negde malo bolje nego sto su bile kvote Huriccane ili Neveni.. Za pobedu smo i dalje 12., za top10 i top5 11. sto je korektno.

Meni je taj Andjus jedan od najodvratnijih likova koji se ikad pojavio na televiziji.. Ovi neki koje nikako ne mogu da svarim su ili ludi ili bolesni, al ovaj je jednostavno pokvaren i podguzna muva svakome ko je u poziciji moci..
Da, mada marić i sarapa su još gori.
Mitrović i đuka bizon su van konkurencije.

FR2yzugWQAEd8LQ.webp
kevin-the-office.gif

Back