rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Apsolutno! A dodao bih i Još jedan dokaz da nas svi mrze™ 😅

(Ali moram ovom prilikom da ti skrenem pažnju da kuvana noga i balvani od nogu nisu neke kao ™ forumske fraze, ja za te izraze znam od svuda od detinjstva još!)

Za balvane mislim da sam čuo i pre foruma, ali ta jeziva kuvana noga... Samo ovde.

Ali nije to ljudska kuvana noga, nadam se da ne zamišljaš tako, nego to su one kao kuvane nogice recimo kokošje, pa kao tako ljigavo i splačinasto, ali nadasve bezbojno i bezlično 😆

Nažalost, oduvek sam zamišljao ljudsku kuvanu mogu, koja je onako pocrvenela od opekotina...

Kad smo kod nogu, setio sam se onih kokosjih nogica koje je neko kacio u ukrajinskoj temi 2020. 😂

Svi čekaju:

CFR3JYM.png

Mislim da gori plasman od Bojaninog ne može da ostvari, mada se ja nadam TOP 5 plasmanu. 🙏

I ja mislim da ću gledati kod dede Meta, jer mi Wiwi baš dosadni ove godine.

Ja ću kasnije da pogledam reakcije sve koje stignem. Kako me radovalo prošle i pretprošle Evrovizije kad su ljudi bili zadovoljni Nevenom i HCN

Svi čekaju:

CFR3JYM.png

Mislim da gori plasman od Bojaninog ne može da ostvari, mada se ja nadam TOP 5 plasmanu. 🙏
Da nema žirija Top 8 možda i Top 5 ko vrata. Ovako , za razliku od većine koji još uvek misle da ne kažem zanose se da će nas žiri nagraditi, reći ću samo daj Bože da grešim ali mnogo više se zemlja iz njihove perspektive gleda tj. iz koje zemlje pesma dolazi, nego li sama pesma. Voleo bih da me demantiju ali sumnjam .

Ako @Miloš bude odlucii da pravi kompilatorne flajere sa brojevima u zemljama sa kojih se moze glasati:
https://www.mediafire.com/file/rvyvcx3qahc2euw/2021_brojevi_za_glasanje.pdf/file

Ovo je od prosle godine. Bilo bi dobro za promociju po internetu i grupama nasih po zemljama u inostranstvu na fb
Ljudi vec sam pisao pre par dana ali ste me iskulirali kao da sam Turby. Ko je iole umešan i potkovan u vezi sa grafičkim dizajnom nek prione na posao. Ovo može biti od velike pomoći!!!

Back