Zücker
Iskusan član
Još gore, a imaju pedeset posto učešće u glasovima, užas.Sede nekadasnji ucesnici Decje Evrovizije koji imaju jedva 16 godina.
Još gore, a imaju pedeset posto učešće u glasovima, užas.Sede nekadasnji ucesnici Decje Evrovizije koji imaju jedva 16 godina.
Da nema žirija Top 8 možda i Top 5 ko vrata. Ovako , za razliku od većine koji još uvek misle da ne kažem zanose se da će nas žiri nagraditi, reći ću samo daj Bože da grešim ali mnogo više se zemlja iz njihove perspektive gleda tj. iz koje zemlje pesma dolazi, nego li sama pesma. Voleo bih da me demantiju ali sumnjam .Svi čekaju:
![]()
Mislim da gori plasman od Bojaninog ne može da ostvari, mada se ja nadam TOP 5 plasmanu.![]()
Ljudi vec sam pisao pre par dana ali ste me iskulirali kao da sam Turby. Ko je iole umešan i potkovan u vezi sa grafičkim dizajnom nek prione na posao. Ovo može biti od velike pomoći!!!Ako @Miloš bude odlucii da pravi kompilatorne flajere sa brojevima u zemljama sa kojih se moze glasati:
https://www.mediafire.com/file/rvyvcx3qahc2euw/2021_brojevi_za_glasanje.pdf/file
Ovo je od prosle godine. Bilo bi dobro za promociju po internetu i grupama nasih po zemljama u inostranstvu na fb