rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa zar Miloš to ne pravi svake godine?
Izgleda koliko sam razumeo da nije u drzavi trenutno. Treba nam neko drugi i da to cim pre krene da cirkulise. Nasao sam dokument iz 2018 pa cu da procackam za CG (mada nam to i me treba ako cemo realno jer ide 24 k'o Dobar dan) i Jermeniju. Petre work your magic.mp3 i nadji nekog radisnog srpskog esc fana koji bi se latio posla od drzavne vaznosti

Tu sam ja, bio sam samo par dana u Italiji, nisam u Torinu. Spremiću narednih dana lističe za glasanje za polufinala, a što se tiče brojeva telefona, videću, ali iz iskustva, to nije od neke koristi, a dosta oduzme vremena za pravljenje sličica. Najvažnije je da ljudi gledaju prenos i budu svesni kada je vreme za glasanje, pa da glasaju ili preko aplikacije ili gledaju prenos na televiziji zemlje u kojoj se nalaze. Imam i ja neke brojeve od ranije, mada se svake godine neki brojevi i promene, tako da ne mogu se stari uzeti zdravo za gotovo (a znao je nekad ranije i RTS da okači pogrešne brojeve što nije nikom od koristi).​

Nisam ja nikad vodio klub, ja sam tu više za tehničke stvari oko foruma, sajta, društvenih mreža, a ne za vođenje kluba i intervjuisanje.

Lepi su ti uvodi, meni su dobre i razglednice, uvek volim taj fazon kada nešto leti kroz prirodu, zvezdice, avioni, sad Leo :)

Milose pratis li probe? Hocemo imati izvestaj odmah nakon Konstraktnog nastupa? 🤭🤭🤭

Back