rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Sinana je poslao RTS, tako da otpisujem sva wiwi mišljenja

A šta je sa rečima u pozadini, ne mogu da nađem da li ste pisali, zna li se šta?

Ma ja gotivim Sinana, lik je prejak, ali sam se iznenadio jer sam očekivao da će reći Wiwi kad ono stvarno član delegacije 😄 a dobro je imati svog čovjeka na najpraćenijem portalu, pogotovo što nas hvali kao niko. Srbi naučili lobirati, konačno 😂

Meni drug Španac koji nikako ne voli pjesmu kaže WINNER VIBES

Samo jakooo
A moji prijatelji iz Severne Makedonije ne vole ovu pesmu nešto, ne dopada im se, i moja koleginica sa posla..
Pokazao sam joj skoro sve pesme, dopala joj se Nizozemska (ubedljivo najviše), Švedska, Velika Britanija..

A šta je sa rečima u pozadini, ne mogu da nađem da li ste pisali, zna li se šta?
Imaš detaljan opis nastupa na 178. stranici ove teme.

• Like
Reactions: Mrm
Pa Sinana možda jeste 'poslao' RTS, ali znam zasigurno da Luis (ovaj treći u klipu) obožava pjesmu i da mu je u top 2 skoro od početka, viđao sam na Tviteru koliko je hvali stalno.

Pa sigurno su wiwijevci delom pod uticajem njegovim, ali ne vidim što bi to što hajpuju sad Srbiju bilo nevalidno. Standardni ozbiljni mediji stalno navode da je Wiwibloggs najuticajniji evrovizijski fan medij, njih do sada znaju i ljudi koji nisu u fan balonu, i ne bi se ni RTS cimao da ima takvu direktnu konekciju s njima da to ništa ne znači. Sinan u najgorem slučaju može da ishajpuje i uvrti u glavu srpsku pesmu ljudima svake godine, a ako se još i Vilijam i Deban priključe da malo pohvale, to je tek plus.

Pa Sinana možda jeste 'poslao' RTS, ali znam zasigurno da Luis (ovaj treći u klipu) obožava pjesmu i da mu je u top 2 skoro od početka, viđao sam na Tviteru koliko je hvali stalno.
Pa? 😭

E ništa od "Uvećana slezina", prevedeno na ekranu?! :( 😭

Meni San Marino užas, sad je ložana zbog nastupa, ali biće flop ko kuća. Azerbejdžan mi je bio okej, iskreno razočaran sam jer veći deo nastupa samo leži na stepenicama i ništa se ne dešava do kulminacije. Definitivno smo bili najbolji danas.

Back