rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Pa koja je razlika? 😂 Do kad će nam RTS prolazak u finale predstavljati kao ne znam ni ja kakav uspeh?

Da jbt, doživesmo da nas Wiwi više hajpuju za pobedu nego RTS 😅

Vrv je to pravljenje osmog svetskog čuda od ulaska u finale RTS video od drugih zemalja, kojima je ulazak u finale STVARNO veliki uspeh + sad mislim da RTS pokušava malo da planski snizi očekivanja, pa da se posle radujemo bila u top 15, top 10 ili top 5, da ne budu posle razočaranja svime što nije pobeda ili top 5 kao za skoro svakog nam predstavnika u poslednjih x godina.

Pa i sama Konstrakta je pre neki dan na K1 pričala da je njoj u fokusu plasman u finale, da je nastup rizičan i da se nada da će ga publika prihvatiti. Za moj ukus su previše oprezni, ali ok bolje je i tako hladne glave da krenu u priču, nego da već organizuju doček.

Ove godine je pomama za Srbijom baš opipljiva, stvarno ne mogu da zamislim scenario gde smo ozbiljno flopnuli.

Čini mi se i da Olja zove svu dijasporu da glasa u polufinalu...

Koliko znam, recimo ja iz Italije mogu da glasam samo danas... ne i u četvrtak, zar ne?

Obožavam što posle baš ljudi iz tako tih tabloidnih medija (i naših i stranih) dođu pa kažu omg Tviter je tako tOkSiČnO mEsTo, toliko hejta, better stay away from it, a Tviter većinski samo realest realness pun informisani(ji)h ljudi 😁

I Daily Star, Daily Express i Mirror su slično pisali, to im je doslovno jedina informacija o pesmi, mada to je nivo Kurira i Informera i samo neka kače što veću fotku i link za video. I u Guardianu su se zakačili za uvodni stih, ali su nas izdvojili kao entry vredan pažnje i kratko prokomentarisali da se pesma kritički postavlja u odnosu na kult lepote i sistem zdr.osiguranja.

Ne brinite se, Olivera samo stvara iluziju da nećemo pobediti i da ćemo se pomučiti za finale da bi smirila one nesrećnike u RTS-ovoj finansijskoj službi koji grickaju zube zbog činjenice da organizacija Evrovizije košta između 20-ak i 30-ak miliona evra.

Kad pobedimo te računovođe će srčku dobiti ja vam kažem.

Citao sam i bio sam ubedjen nakon pf-a, da cemo biti bar u TOP 10. Nije morala pobeda. :( A sad ... (y)

Mozda su malo uplaseni zbog zemalja koje su sa nama u pf, nisu nam bas tradicionalno naklonjeni, ali ako se prica o dobrom plasman, prolazak dalje se valjda podrazumeva 😁

Back