rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Sad zvanicno gif u nastavku. Hvala Jovanu Radomiru ako je imao uticaja uopste na ovo

jelena-golubovic.gif

Realno znamo da je jako tesko da se desi pobeda, ali jedan fin top 10 ili top 15 je vrlo moguc.

Ja se ne opterecujem rezultatom. Zelim da uzivam u ovoj umetnosti u ovoj velikoj dami pre svega. Ne zelim da ocekujem mnogo, pa onda da “zavijam”od razocaranja. Ja samo ocekujem finale i da u subotu mogu sa uzitkom da gledam to veliko finale, a sve ostalo je manje bitno. Bitno je da nas umetnica predstavlja. 😃

Ovaj put se slazem sa Stefanom28, jer sam ja od onih za koje je finale dovoljno, a sad ipak bih voleo da se i malo radujem. Iako mi pesma nije po mom ukusu, a nastup odlican; ali Konstrakta tako zraci nekom pozitivnom energijom, lepo nas predstavlja, dobijamo lepe i dobre kritike od onih koje inace ne dobijamo, stvorio se neki realan "hajp", pa bih voleo da se uz sve ovo malo i radujem lepom plasmanom, a nista manje od 10. mesta.

Pa te izjave RTS-a za finale su klasicno spustanje lestvice da bi mogli svakako da kazu da je bio veliki uspeh.

Ne mislim oni zele finale. Ana Rogljic je rekla da zele TOP 10, a mozda i TOP 5.

Pa svakako da pucaju na više, ali ne moraju da kažu, da se digne hajp kao prošle godine kad su ljudi očekivali pobjedu 😩

Ma ja sam čvrsto riješio da ove godine budem u potpunosti rasterećen i spokojan po prvi put nakon dugih 7 godina kada je riječ o našem plasmanu u finale, jednostavno ne želim uopšte da razmišljam o drugačijem scenariju, tako me je prebacilo da se ne opterećujem i da hladne glave bez strijepnji dočekam četvrtak... :p
Nego kada tako vraćamo retrospektivu polufinala u kojima je Srbija učestvovala posljednjih 10-ak godina i više te diskutujemo koja su bila jaka a koja slaba, svi zaboravljamo koliko je bilo moćno drugo polufinale 2012. godine u kojem je Željko nastupao, naravno zbog toga što smo (zadnji put) mi bili ti koji smo predstavljali opasnu konkurenciju svim drugima i zadavali im glavobolje... Rekao bih i da mi je vjerovatno to i najjače polufinale u kojem smo se takmičili (Željko, Kaliopi, Loreen, Maya, Nina i ostatak ekipe), bukvalno bih skoro sve pjesme iz te ''klanice'' lagano pustio u finale izuzev tipa Gruzije, Slovačke i Holandije, u stvari većina tih pjesama bi bile konkurentne i danas nakon 10 godina i lako bi pomele dobar dio ovogodišnjih.
S druge strane prvo polufinale te godine je bilo prepuno nekih krš pjesama od kojih bih izdvojio svega par koje su mi vrijedne pomena kao što su Grčka, Kipar, Mađarska, Rumunija i Švajcarska dok ostatka ne želim ni da se prisjećam, ubjedljivo najveći disbalans između 2 večeri mi je bio tada.

Pa videlo se nakon pf da je vrh desne strane max jer su ostale negde pri dnu na kladionicama.

Ja stvarno ne znam koliko moraš da nemaš pojma o Evroviziji da očekuješ pobedu LL.
Mene su i za Novu decu pitali kolike su šanse da pobijedimo, a da neće za LL misliti nakon one energije i reakcije kod naše publike...
Ali sve su to čari Evrovizije

Back