rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ma mislim da je samo problem kad prekrsti nogu pa se cuje malo slabije, to je jedini problem sa mikrofonom. Ne panicite.
Ma da, to je ono kad se nagne unazad pa prekrsti nogu, i onda joj se verovatno pomeri onaj hedset pa joj bude malo dalje od usta pa se slabije čuje. To bukvalno samo malo glasnije da peva u tom delu ili samo da rukom na nekoliko sekundi primakne mikrofon i rešen problem.

Te stvari su svakako minorna sitnica, iskustvo iz prethodnih godina nas je naucilo da ziri ne obraca paznju na te stvari kao ni gledaoci.

Ako im se nesto svidi, svidece im se. Ako ne, nece i to je u sustini to.

Ja sam prilicno spokojan za sutra, najmirniji od Zeljka. Jos jedna dobra objava na temu Evrovizije

Attachments

• Screenshot_20220511_181718_com.instagram.android.webp
    Screenshot_20220511_181718_com.instagram.android.webp
    63.5 KB · Views: 23
Ali baš i ja imam osjećaj kao da je bila pauza od 2015. i onda se vratila prošle godine Evrovizija, jer ovo u međuvremenu, koliko god da su mnogi oko mene pratili, mediji i generalno javnost nisu ispratili ni približno kao ove dve. Bravo bre

I ja imam poznanike koji su od "bože sačuvaj to je tako nebitno ko još to gleda" sve do pre par godina došli do bavljenja Konstraktom i Evrovizijom kao nacionalnim pitanjem broj jedan 😁

Uh u toj paraleli tek onda nećemo biti spremni na tu dominaciju i useravanje od entrija kad se Rusija (jednog nekog tamo dana) vrati 😅

Back