rs Srbija 2022: Konstrakta - In corpore sano

Ali baš i ja imam osjećaj kao da je bila pauza od 2015. i onda se vratila prošle godine Evrovizija, jer ovo u međuvremenu, koliko god da su mnogi oko mene pratili, mediji i generalno javnost nisu ispratili ni približno kao ove dve. Bravo bre
"Hajp" oko Balkanike i Nevene Bo nije napustio okvire ovog foruma.

O Tijani Bo da ne govorim. Ni Sanja 2016e nije nikakvu paznju imala. 2014e nismo ni nastupali.

Hajp oko Bojane tek u ESC nedelji.

2013e isto nista.

Pa dosta ljudi zna za Tijanu zbog njenih novijih pesama, a većina njih ne zna da je bila na evroviziji, toliko o tome. Iskreno, i ja bih najradije zaboravio tu godinu.

Bitno da smo dobili onaj tizer koji nas je navukao ko muve na govna. 😂
Žao mi što je riknuo stari forum, uživao sam čitajući šta smo pisali i čemu smo se nadali kad je objavljen tizer 2017, pa bome, neretko se provlačilo i da se RTS pripremi za domaćinstvo naredne godine xD

Pa dosta ljudi zna za Tijanu zbog njenih novijih pesama, a većina njih ne zna da je bila na evroviziji, toliko o tome. Iskreno, i ja bih najradije zaboravio tu godinu.
Drugarica s posla jednom hvalila Tijanu i ja spomenem ESC a ona u fazonu - ma kad je ona išla?

2017. stvarno kao da nismo učestvovali, a potencijal bio ogroman. Opametili smo se konačno

Ili će ih zaintrigirati pa će se ponoviti hajp sa PZE. Ako je Konstrakta, u ovom društvu koje i nije naročito blagonaklono eksperimentalnim nastupima kakav njen sigurno jeste, uspela da podigne onakav hajp i praktično celu državu natera da dva meseca peva "bit' bit' bit' zdrava", mislim da će to na Eurosongu proći još jače.

Snimak probe dosta obećava, čekamo braću Ruse da nam dostave snimak pa ćemo videti.

Back