rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Da vas obavestim da će zbog aktuelne situacije, polufinala ESC biti emitovana na RTS 3.
Kad pomislis da rts ne moze da bude jadniji on bude.
Bitno je da gospodar moze da brani zadrugu na istom tom rts-u
U prevodu, predstavnika Srbije koji će pevati uostalom i za tragično nastradale, neće gledati Srbija, već će to možda učiniti 1% ljudi koji budu gledali tv, budući da ja šer RTS 3 generalno mizeran. U isto vreme, RTS najavljuje da će večeras u udarnom terminu na RTS 1 emitovati "Na večeri kod Kebe" gde će Keba i sivrati i pevati.​
Bukvalno

Meni ne smeta prebacivanje ESC na RTS3 (mada s legalne strane ne postoji nikakva smetnja, dani žalosti su prošali), koliko činjenica da eto ESC smeta u žaljenju žrtava pa se prebacuje na marginalni kanal ali zato Dragan Kojić Keba apsolutno ne narušava atmosferu tuge i bola.

Licimuri.

A što se tiče "unapred propisanih obaveza" što kaže RTS, ja mislim da bi EBU i izašao u susret da su dani žalosti zvanično na snazi, zar ne?

Pa bukvalno... pustaju mi Kebu, a esc ne moze...
Pa onda cu upaliti yotube i tamo gledati...

Pa.bas to, ok tragedija se desila, ali onda ukini sav zabavni program...
Rts 3 nzm da li sam ikada upalio... nzm ni sta ima tamo...

Bukvalno, ako RTS već želi da se pravi "obziran" i "pristojan" onda brate šutneš sav zabavan sadržaj u narednih nekoliko dana, a ne da ESC bude žrtveno jagnje dok drugi sadržaji mogu da idu.

Uostalom ne znam ni čime planiraju da popune termin ESC-a na Prvom.

Da me ne shvatite pogresno, sve ovo je velika tragedija koja se dogodila, ali ne mogu da shvatim da se ovo uradi. Prvo, dani zalosti su zavrseni, drugo, kako mogu da emituju Na veceri kod Kebe i seriju u klincu sto je isto zabavni program, a esc ne mogu, i na kraju koja je logika staviti esc na rts3 koji bukvalno niko ne gleda, a pritom izjaviti da ce finale npr biti emitovano kako i treba na rts1. Sto drugim recima znaci, bio sam u zalosti do ponedeljka, pa sam pustio Kebu da mi peva, pa sam onda opet poceo da zalim i tako do subote, a onda u subotu zurka. Boze sacuvaj nas ovog RTSA.

Sad su sklonili i Kebu, ali biće kviz Potera, domaća serija itd, gde opet ima doze humora.

A za sutra u 21h na RTS 1 stavili informativnu emisiju Takovska 10, umesto da bar stave nešto nebitno, ne bi li se ljudi prešaltali na RTS 3, ovako mrka kapa. Setili se da menjaju šemu u 5 do 12, nakon pet dana od tragedije.

Ja se za sutra, a verovatno i za sve tri veceri prebacujem na HRT. Ionako nemam zeludac da slusam pijanu i iritantnu Dusku.

Cirkuska predstava, nek se gone. Ja ću verovatno gledati preko YT, eventualno preko HRT-a.

Ove godine ce gledanost esc-a biti mizerna...
I da ne ispadne da me nije briga za ovo sto se desilo, naravno da me pogadja inda je jezivo sta se desilo.
Ali ovo sto rts rsdi je uzasno

Duška je svojevremeno najavila sve 3 večeri... Ne znam da li to sada ostaje isto...

Verovatno i RTS zna da će prebacivanjem na RTS3 gledanost biti mizerna...

Kao da to prebacivanje ima neku političku pozadinu, prosto ne verujem da bi to Olja sama odlučila...

Back