Na totalu je rts 2 na 16. mestu, rts 3 se i ne sećam da sam ikad video, ali mora da ga ima xDPa po svoj logici bi u redosledu kanala trebalo redom da idu RTS 1, RTS 2, RTS 3, a svi kablovski operatori su RTS 3 šutnuli na tamo 20 i neko mesto u redosledu, prosečna osoba ni ne dođe do njega kad lista domaće kanale, nije ni čudo što ljudi misle da taj kanal ne postoji.
Mozda ce tokom danasnjeg protesta da im spale zgradu u Aberdarevoj, tako da ne mogu da emituju esc ni na rts 3Sad će unapred da se spreme za demonstracije, da ih ne iznenade pa da im spale zgradu u Aberdarevoj usred prvog polufinala ESC![]()
Saberi se.Jel mozemo mi lepo da ispadnemo sad u pf i pustimo nekog tipa Irske da prodje![]()
Ceska?Iz jedne od zemalja koja je sa Srbijom u pf![]()
Duska je uvek komentarisala samo polufinale u kojem je Srbija i finale (sem 2013. i 2014.)Zar nije Duska bila do sada jedno pf i u finalu? Onda ce predpostavljam biti u utorak.
jeste, rts je izdao saopštenjeCeska?
Cekaj, jel ozbiljno ovo sa prenosom na RTS 3 pobogu?
Bukvalno to:Sve ovo mi liči na onaj momenat kada ljudi ne žele da skinu crninu, jer se boje da će se okolina pitati da li su dovoljno žalili. Ove pucnjave su toliko tragične da dodatnih nekoliko dana u tišini neće ništa uraditi.
На Супернови је на позицији после 30, заједно са осталим тематским каналима РТС-а.Na totalu je rts 2 na 16. mestu, rts 3 se i ne sećam da sam ikad video, ali mora da ga ima xD
HYPOCRISY!Evrovizija posle dana žalosti ne može, ali utakmica Partizana sa sve navijačkim pesmama u drugom poluvremenu i to samo dan nakon tragedije može bez problema.