rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa po svoj logici bi u redosledu kanala trebalo redom da idu RTS 1, RTS 2, RTS 3, a svi kablovski operatori su RTS 3 šutnuli na tamo 20 i neko mesto u redosledu, prosečna osoba ni ne dođe do njega kad lista domaće kanale, nije ni čudo što ljudi misle da taj kanal ne postoji.
Na totalu je rts 2 na 16. mestu, rts 3 se i ne sećam da sam ikad video, ali mora da ga ima xD

Jel mozemo mi lepo da ispadnemo sad u pf i pustimo nekog tipa Irske da prodje :ROFLMAO:
Saberi se.

Meni ne smeta, gledaću gde god da stave, mada ne razumem.

Sve ovo mi liči na onaj momenat kada ljudi ne žele da skinu crninu, jer se boje da će se okolina pitati da li su dovoljno žalili. Ove pucnjave su toliko tragične da dodatnih nekoliko dana u tišini neće ništa uraditi.

PA KUKU MAJKO DA LI SU NORMALNI BRE?

DA NE UCESTVUJEMO PA DA RAZUMEM, ALI BRATE SLATKI, TOLIKA ORGANIZACIJA NACIONALNOG IZBORA, I SAD SMUGNES PRENOS NA KANALU ZA KOJI 99% NI NE ZNA DA POSTOJI. PA ZNACI... KAD POMISLIS DA NE MOZE GORE, UVEK MOZE. E STO NEMAM INTERNET DA GLEDAM PRENOS BEZ KOMENTARA...

Sve ovo mi liči na onaj momenat kada ljudi ne žele da skinu crninu, jer se boje da će se okolina pitati da li su dovoljno žalili. Ove pucnjave su toliko tragične da dodatnih nekoliko dana u tišini neće ništa uraditi.
Bukvalno to:

Neće ni ove majice ni pomeranje ESCa na RTS3 ništa učiniti ni za žrtve ni za neko konkretno poboljšanje situacije...

Uopšte nije na Luki i Duški da se ovako ponašaju lmao koga bre briga?!

Na totalu je rts 2 na 16. mestu, rts 3 se i ne sećam da sam ikad video, ali mora da ga ima xD
На Супернови је на позицији после 30, заједно са осталим тематским каналима РТС-а.

Evrovizija posle dana žalosti ne može, ali utakmica Partizana sa sve navijačkim pesmama u drugom poluvremenu i to samo dan nakon tragedije može bez problema.
HYPOCRISY!

Mada Partizan ide na Sportklubu, pa zato, a RTS ima NACIONALNU FREKVENCIJU.

Čitam i ne verujem! Mislim da je u pozadini i neka politička odluka, da nije samo žalost u pitanju jer su provladajući tabloidi, nekakalvi stručnjaci i patriote udarili na ,,zapadne vrednosti" i označile ih krivim za ovu situaciju...bitno je da se rijaliti brani i da isti nije odgovoran kao i većina estrade sa pesmama o mafijanju, parama, luksuzu, hotelima, zlatnom nakitu, sex-u, golim guzevima i sl....kao i sportski program sa drogiranim, ludačkim i nasilnim navijačima koji se deru kao psihijatrijski bolesnici!!!

Sve u svemu, bruka i sramota. RTS se ovim cinom obrukao skroz na skroz. Znaci Keba moze veceras da zabavlja goste, je li?

Sklonili su i Kebu, ali ostavili su seriju i kviz....​

Ma skroz su licemerni bre. Znaci nisam ni u ludilu zamisljao da ce ovako nesto da rade kad sam pominjao Holandjane 2000. kad su morali prekidati prenos zbog nesrece u fabrici vatrometa.

Back