rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Neophodno je da se pojača njegov glas u finalu, čitam kao i stranci reaguju da je previše tih. Ne možemo promeniti melodiju, ali može bolje da se čuje. Potrebno je par bližih kadrova, ne znam da li je i to moguće korigovati. Lično mislim da se jedva provukao, ali nadam se boljem u finalu.

Prošle godine su kao 9. prozvani Moldavija i Rumunija, koje su u svojim polufinalima bile 8. odn. 9. mesto.... s tim što je Moldavija u svom polufinalu bila druga na teleglasanju a Rumunija peta... žiri ih uništio obe...!!!

Neophodno je da se pojača njegov glas u finalu, čitam kao i stranci reaguju da je previše tih. Ne možemo promeniti melodiju, ali može bolje da se čuje. Potrebno je par bližih kadrova, ne znam da li je i to moguće korigovati. Lično mislim da se jedva provukao, ali nadam se boljem u finalu.
Sve od reči do reči potpisujem. Jako mi je loše izgledalo bas to navedeno. Za finale se nisam brinuo ali sam se razočarao dosta kad sam čuo sve. Čestitke ❤️

Dok god nema žirija nema zime za nas.
U finalu će biti čupavo za levu stranu, ali nekako ćemo se ugurati . Jeste da pevanje škripi, ali vizuelno, meni najupečatljiviji nastup, vrlo blizak evropskoj publici y,z generaciji. Za milenijalce nisam sigurna koliko prate ESC, ali sigurno im je Lukin nastup blizi od polovine finalista.

Ja sam možda jedan od retkih koji nije uopšte sumnjao u prolaz. Znao sam da će nas prozvati pre ili kasnije. Tako da, čestitke Luki.
Prosto bilo je tačno pet država koje ispadaju i nisam očekivao da bi bilo šta moglo biti drugačije. Posebno znajući da nema žirija da pogura neku random pesmu.
Što se tiče nastupa, sasvim dobar upgrade onog sa PZE. Pevanje, dosta slabije, rekao bih nepostojeće, ali šta je tu je. Svakako prvi cilj ostvaren, a u finalu kako bude.

Je l sad određuju redosled nastupa za finaliste iz ove večeri?

Neko je spominjao da je na HRT bilo glasnije nego na RTS3.

Na zvaničnom kanalu se čulo 😳

Neko je spominjao da je na HRT bilo glasnije nego na RTS3.

Na zvaničnom kanalu se čulo 😳
Ma nije dobro, citam i strance u komentarima, a imamo uši. Ne mora on da viče, jer njegov glas nije takav, ali se mora pojačati zvuk mikrofona. Pitah je l večeras znamo redosled Lukinog nastupa u finalu? Zna li ko?

Back