rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Ja nisam primetio da je toliko katastrofalan bio vokalno, u prvom delu se čula i nervoza i trema, dok nakon prvog vriska publike biva sve slobodniji. Slažem se da može bolje, ali sa ovolikim pritiskom i tenzijom, pogotovo sad, dobro je prošlo...

Tako se prošle godine meni na RTS nije čuo nikakav aplauz i tapšanje za Konstry, uplašio sam se lol
То је зато што РТС током преноса има обичај да стиша звук за атмосферу како би се коментатор боље чуо :mad:

Sta znam, ja sam ok cuo, doduse ja imam dodatne zvucnike povezane pa drma u celoj kuci 🤭
Meni je jedino malo zasmetao onaj ulaz u cucanj, kao da je malo zakasnio 😊
Ali dobro velika je to presija i odgovornost.
Siguran sam da ce u finalu biti mnogo opusteniji 💪🏻

Ma nije dobro, citam i strance u komentarima, a imamo uši. Ne mora on da viče, jer njegov glas nije takav, ali se mora pojačati zvuk mikrofona. Pitah je l večeras znamo redosled Lukinog nastupa u finalu? Zna li ko?
Veceras ce se znati da li ce biti u prvoj ili drugoj polovini finala.

Na onom snimku sa žiri probe od sinoć je bolje zvučao.

Sto rekose kod mene "I just don't like the part when he sings".
Sou sjajan, sve top isplanirano i uradjeno, sjajna dinamika, ali mi je definitivno drazi kao kompozitor i kreativac nego kao izvodjac.

Nadam se da će biti bolji miksing u finalu, priznajem da sam se malo uplašio prvi kraju proglašenja

Nije nemoguće da smo bili u top 5 polufinala

Nadam se da će biti bolji miksing u finalu, priznajem da sam se malo uplašio prvi kraju proglašenja

Nije nemoguće da smo bili u top 5 polufinala
Svedska, Finska i Norveska suvereno prve 3, Izrael verovatno 4. a Portugalija/Svajcarska malo iznad crte.
Malta tik ispod crte.

Čestitke još jednom, osim vokala koji je definitivno bio jako tih i pojedinih problematičnih kadrova, meni je sve bilo sasvim u redu. Imajte u vidu da je nervoza, a i emocije zbog svega što nas je zadesilo prošle nedelje itekako imala uticaja. Kako god bude u finalu, nebitno je, ali trenutni utisak mi je da bismo mogli biti tu negde oko 13-14. mesta.

Back