rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Žao mi je što delim entuzijazam sa tek nekolicinom forumaša. Možda se ljudi plaše da se na kraju ne razočaraju i zato je ovde atmosfera takva kakva je.

Ja mislim da se Luka baš izdvojio i da ne može da prođe toliko loše koliko mu kladionice predviđaju.

Kako smo se nadali dobro smo se udali... Za nas u prvoj polovini nije moglo bolje, jer su svi ogromni favoriti nagurani u drugom delu, tako da ovde imamo prostora da dišemo. Verovatno će posle nas biti pauza da bi sklonili naš cvet i postavili francuskoj platformu što će nam omogućiti da tu ostavimo najbolji utisak kao jedini drugačiji performans iz prvih 5

Sudeći po redosledu nastupa, mislim da smo bili 7. u pf, a da su ispod nas Švajcarska, Češka i Portugal.

Što se tiče plasmana biće kako bude, ali je najbitnije da smo krenuli trasom drugačijih pesama i odličnih nastupa, što je siguran put ka sledećoj pobedi u bliskoj budućnosti 😆

Sudeći po redosledu nastupa, mislim da smo bili 7. u pf, a da su ispod nas Švajcarska, Češka i Portugal.
Isto tako mislim, mada ne bi me iznenadilo da smo bili i 5-6, a da su Hrvatska i Moldavija takodje bili ispod Srbije.

Isto tako mislim, mada ne bi me iznenadilo da smo bili i 5-6, a da su Hrvatska i Moldavija takodje bili ispod Srbije.
Za Moldaviju nisam siguran, ali Hrvatska mislim da je bila 4 - 5. u polufinalu, na osnovu redosleda...

Pa meni deluje da smo mogli mnogo gore da prođemo imajući u vidu ko je sve u našoj polovini finala. Nastupamo posle poljskog WC-a i pre (meni) neubedljive Francuske, a vizuelno se svakako izdvajamo. Iskreno, malo me čudi ovoliko turiranje drame, ali ok, izgleda je to forumski momenat ove sezone.

Pa meni deluje da smo mogli mnogo gore da prođemo imajući u vidu ko je sve u našoj polovini finala. Nastupamo posle poljskog WC-a i pre (meni) neubedljive Francuske, a vizuelno se svakako izdvajamo. Iskreno, malo me čudi ovoliko turiranje drame, ali ok, izgleda je to forumski momenat ove sezone.
A bukvalno. Cini mi se da ovoliko drame nije bilo ni kada su NensyBo stavili izmedju Italije i Svajcarske, ali tada su verovatno bili prevareni rednim brojem.

Prestanite da poredite gospođu Anu Đurić, koja je izolovan slučaj i neće se ponoviti, sa ovogodišnjim predstavnikom u bilo kom kontekstu! Zarazna pesma, preharizmatični izvođač, viralna koreografija, vokalno perfektna za pesmu koju izvodi, dakle, sve suprotno od ove godine...
viki-miljkovic.gif

Prestanite da poredite gospođu Anu Đurić, koja je izolovan slučaj i neće se ponoviti, sa ovogodišnjim predstavnikom u bilo kom kontekstu! Zarazna pesma, preharizmatični izvođač, viralna koreografija, vokalno perfektna za pesmu koju izvodi, dakle, sve suprotno od ove godine...
viki-miljkovic.gif
Ali bukv.

@Milica

Čudan je malo, jedva sam ga razumeo šta i kako, ali mislim da je Lukin fan zapravo.. :)
U tom trenu su naišli i Lukini roditelji i zaustavili me jer su videli zastavz, ali zbog njega sam propustio da se slikam sa njima.. 😤

@Milica

Čudan je malo, jedva sam ga razumeo šta i kako, ali mislim da je Lukin fan zapravo.. :)
Ima smisla...
U tom trenu su naišli i Lukini roditelji i zaustavili me jer su videli zastavz, ali zbog njega sam propustio da se slikam sa njima.. 😤
Wow

Upoznao si Mariju 🥰

Kako ti je delovao Lukin otac?
Ne znam da li bi se on slikao, nisam nigde videla neku njegovu sliku...
Trebalo bi da je obrazovan i religiozan i veliki fan Biltsa...

Ima smisla...

Wow

Upoznao si Mariju 🥰

Kako ti je delovao Lukin otac?
Ne znam da li bi se on slikao, nisam nigde videla neku njegovu sliku...
Trebalo bi da je obrazovan i religiozan i veliki fan Biltsa...
Slikali su se posle vrlo rado sa mojim prijateljima iz 🇭🇷, otac je miran baš.. :)
A deluju toliko kulturni, fini, normalni ljudi..
Čak vidim onako malo pogubljeni, od haosa oko Arene.. ali dobro to je bilo baš posle proglašenja finalista u prvom polufinalu, pa je razumljivo.. :)

Ma Nevenu sam hajpovao samo ja k'o Milica Luku.
Ma ima nas nekoliko, nisam baš samo ja lol

(Što se tiče Evrovizije...
Što se tiče toga da ću možda preći 1000km za prvi Lukin koncert posle Evrovizije, sigurno da jesam 😆)

Last edited:
Back