Ja sam i dalje pod utiskom nenormalne količine drame koja izvire iz većine postova. Ne kapiram čemu to, činjenica je bila da smo bili dosta enuzijastični nakon PZE i Lukine pobede i da svi želimo da prođe što bolje, ali i da se desi suprotno, nije smak sveta, niti nam životi zavise od plasmana na ESC, daleko bilo. Treba poštovati i ceniti trud pre svega, ali iznova se dokazuje da smo mi "nebeski narod" u najnegativnijem mogućem kontekstu. Ja sam prvi bio mišljenja da treba da idemo sa ovako nečim, potpuno drugačijim i van šablona, kao i da je pesma kao takva dobar tvt materijal i pri tome stojim. Od žirija sam davno digao ruke, jer je opšte poznat njihov stav prema nama, i većina bi nas patosirala sve i da Maraja Keri stane na scenu pod našom zastavom. Prosto ne znam šta treba da se dogodi i šta treba da pošaljemo da bi pesma bila po njihovom ukusu, tako da ne treba razmišljati u tom pravcu. Uživajte malo u samom događaju i navijajte, a krajnji ishod je gotovo uvek splet slučajnih okolnosti, srećnih ili nesrećnih. Pridavati preveliku važnost žrebu koji nas je stavio da nastupamo peti, jer smo zaboga jedva prošli u finale ili konstatovati da je Hrvatska bila u top 3 jer su dobili #25, padati u bedak i mračiti jer smo "propali na kladionicama" koje su se često u prošlosti pokazivale kao krajnje nemerodavne, su zaista vrlo nezreli i diskutabilni argumenti. Valjda smo naučili nakon toliko godina praćenja ESC-a, da je prosto svaka godina priča za sebe i da nema pravila. U svakom slučaju, sve će se uskoro obdaniti, tako da mislim da ne bi trebalo davati prostora negativi i nekim lošim i podrugljivim komentarima. Imajte u vidu i da Luka verovatno i nije mogao pružiti svoj maksimum, u svetlu svih skorašnjih događanja. Od mene kao i uvek puna podrška timu i zaista ću smireno pratiti šou u subotu bez ikakvog opterećivanja, prognoza i očekivanja. Neka bude šta bude.